Съвременният свят е проектиран така, че много жени са научили

...
Съвременният свят е проектиран така, че много жени са научили
Коментари Харесай

Трябва ли мъж да мие чинии? Отговор на психолози от Южна Флорида

Съвременният свят е планиран по този начин, че доста дами са научили мъжете си да почистват къщата.

С началото на интервала, когато една жена стартира да изравнява правата си с мъж и да работи като мъж, а от време на време и повече, въпросът за почистването на взаимните къщи става огромен проблем.

Но какъв брой правилно е решението да се включи брачният партньор й в домашен каузи?

Този въпрос беше подложен за изследване от психолози от Южна Флорида.

Какво мислите, за отговора?

Психолозите увериха, че тези мъже, които оказват помощ на жена си в къщата, нормално са по-агресивни от тези, които се занимават единствено с мъжки каузи.

Те обаче настояват, че това се случва на подсъзнателно равнище, а не умишлено. И опитът потегли по следния метод: събраха се две групи мъже, първата се занимаваше с разчистване на къщата (за миене, готвене,и т.н.), а втората се занимаваше с чисто мъжки каузи ( пренасяне, изграждане).

След като всички завършиха, бяха поканени да създадат малко бокс. Оказа се, че ударите от тези, които бяха заети с почистването, бяха доста по-агресивни от тези, които бяха натоварени да вършат мъжки каузи.

Психолозите приписват това на обстоятелството, че човек като че ли губи своята еднаквост, смелостта си, откакто изми чиниите и желае да покаже силата си, която не употребява толкоз повърхностно и е ангажиран с нещо неясно …

Вярваме на психолозите, само че в живота има обстановки, когато брачната половинка няма време или не е в положение да мие чиниите. И един мъж може доста да угоди на жена си и децата си, в случай че мият паница и готви нещо за тях.

Кажете ни, помагате ли на съпрузите си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР