Съвременният модел на редовите къщи е опит за създаване на

...
Съвременният модел на редовите къщи е опит за създаване на
Коментари Харесай

Петзвезден комплекс от къщи никне до Първенец

Съвременният модел на редовите къщи е опит за основаване на качествена, озеленена и сигурна среда. Тя има за цел да съчетае преимуществата на свободно разположените измежду природата здания с обща система за сигурност.

Този вид къщи оферират доста улеснения, компактна инфраструктура и същинско наслаждение от свободната връзка с природата, което не може да се реализира в градската среда, където доминират многофамилните здания.

На тази идея залагат вложителите от „ Ес Ти Девелъпмънтс ”, които развиват нов комплекс покрай село Първенец. Той се назовава „ Рейнбоу Резиденс ” и включва 5 еднофамилни къщи с съвременен дизайн, високо качество и еластичност при оформяне на вътрешното пространство.

Строителната компания „ Ес Ти Девелъпмънтс ” се наложи на пазара в сегмента на по-луксозните къщи в с. Марково, Първенец и Коматево, както и на територията на Пловдив. Спорeд вложителите “съвременният покупател търси по-голям комфорт на живот и непосредственост до природата. Затова нашите планове се намират наоколо до Южната дъга на Пловдив и основават чувството, че сте избягали от града, само че в същото време е на броени минути от центъра му ”. Конструкцията на къщите е монолитна, скелетно-безгредова, което разрешава еластичност при оформяне на вътрешното пространство по отношение на потребностите и желанията на клиента. В плана особено внимание е обърнато на двора, където при хубаво време част от ежедневните функционалности на дома се изнасят навън. Тяхното единение основава среда, която връща хората в естественото им обграждане. Тя има положително влияние върху мозъка и духа, построява отношение към природата и не на последно място - предлага по-здравословен метод на живот. Така „ Рейнбоу Резиденс ” залага на спокойствието и тишината, съчетани с идеалната среда за вашите деца.

Редовата къща е необятно публикувана обичайната форма на съчетаване на жилище и двор в доста градове на Европа, в някои от някогашните колонии и в Америка. Редовите застройки стоят на границата сред самостоятелните еднофамилни къщи и жилищата в многофамилните здания във връзка с стандарта на обитаване с концепцията да се резервира това естествено общуване в лимитираните рамки на парцела с дребни дворове за всяка жилищна единица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР