Съвременният гимназиален романс Скъпа Ейва“ поставя две разбити сърца на

...
Съвременният гимназиален романс Скъпа Ейва“ поставя две разбити сърца на
Коментари Харесай

„Скъпа Ейва“ от Илса Мадън-Милс – жестоките намерения на страстта

Съвременният гимназиален романс „ Скъпа Ейва “ слага две разрушени сърца на карта – само че залогът не е единствено любовта.

По книжарниците към този момент може да намерите „ Скъпа Ейва “– парещ актуален романс от американската авторка Илса Мадън-Милс. Двама младежи, белязани от персонални нещастия, търсят път към светлината... и един към различен.

Гимназистката Ейва се е борила за всичко, което има в живота си. Тя и брат ѝ – отгледани в християнско сиропиталище – са небогати като църковни мишки. Само интелигентността и усърдието ѝ уреждат стипендия, с цел да учи в влиятелна гимназия. Би трябвало да я чака блестящо бъдеще.

Вместо това Ейва се буди сама в тъмното във вечерта на шумно гимназиално празненство. Намира се в гората, без спомен по какъв начин се е озовала там, а когато се пробва да се изправи, ослепителна болежка раздира стомаха ѝ.

Детайлите от вечерта са мъгляви. Ейва си спомня по какъв начин приказва с момчето, с което върви – футболист от известната клика. Двамата излизат на въздух... след което помни единствено тежък удар по главата.

Когато вижда, че сутиенът ѝ е смъкнат, а бельото ѝ липсва, ужасната действителност стартира да се намества. Болката е травматична, но по-силен е срамът.

Въпреки че е жертва обаче, Ейва не намира капка състрадание от привилегированите си съученици. Отвсякъде я застигат единствено обвинявания и насмешки.

Когато в шкафчето ѝ попада писмо от скришен почитател – част от известната мъжка компания на учебното заведение – това дава начало на извънредно другарство, което последователно се трансформира в буйна връзка. Въпреки охолството, измежду което е израснал, обожателят на Ейва се бори против лични демони.

В компанията му обаче несправедливостите като че ли избледняват, а грубиянството и тормозът нямат толкоз огромна тежест. В ръцете му Ейва открива нов път пред себе си, всяка негова целувка изтрива остаряла рана. Заедно двамата стартират да слепяват пукнатините в личните си сърца...

Но може ли да има „ заживели щастливо “ в края на тяхната история? Или контузиите не са подготвени да ги пуснат?

Американската писателка Илса Мадън-Милс е създател на над 20 еротични романа, които са достигали до бестселъровите ранглисти на „ Уол Стрийт Джърнал “, „ Ню Йорк Таймс “, „ USA Today “ и до влиятелното първо място в класацията на „ Амазон “. Стъпвайки върху опита си като преподавател по британски и библиотекар, Илса Мадън-Милс написа за гимназиалните години на героите си и за силата на любовта да изличава всяка болежка.

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР