Съвременната пластична хирургия се ражда през 1814 г. Днес, когато

...
Съвременната пластична хирургия се ражда през 1814 г. Днес, когато
Коментари Харесай

Звездите, които не съжаляват за корекциите си

Съвременната пластична хирургия се ражда през 1814 година Днес, когато е минала дълъг път в развиването си, от ден на ден хора се обръщат към нея. Естествено и доста звезди се подлагат на разнообразни процедури, само че не всички признават за своите корекции. Ето и кои звезди са горди със своите пластични интервенции и самоуверено приказват за тях. 

Кайли Дженър

24-годишната Кайли Дженър е оповестена за най-влиятелната звезда в модата, а от скоро е и бизнесдама. Тя отхвърля да се подлагала на интервенции, само че с наслада признава, че има сложени филъри, където е належащо (бел.ред. в устните).

Виж още: Русото прелъщение в " Игри на волята ": Палавата Красима за играта, силиконовите гърди и още... 

Анджелина Джоли

Актриса се подлага на превантивна двойна мастектомия, когато е диагностицирана с генетично  висок риск от рак на гърдата. Следва интервенция за реорганизация на гърдите с импланти, от които Джоли е извънредно удовлетворена.

Виж още: Златни тоалетни, детектор за духове и още: Това са най-скъпите странни покупки на звездите

Карди Би

28-годишната изпълнителка е едно от най-големите имена измежду дамите рап звезди. Тя споделя, че си е сложила инжекции за увеличение на дупето, с цел да има то по-добра форма. 

Синди Кроуфорд

Супермоделът Синди Крофорд през днешния ден е доста добре поддържана 55-годишна жена. Тя признава, че се е подлагала на козметични процедури, само че в никакъв случай не съди хората, които го вършат, тъй като това е персонален избор на всеки. 

Кейти Пери

Изпълнителката постоянно приказва за лазерните процедури, които е направила за кожата си, както и за филърите, посредством, на които се е отървала от тъмните кръгове под очите си. За всичко останало по себе си Пери твърди, че е същинско. 

Виж още: Тиктокъри, които минаха на друго равнище и в този момент са... топ музикални звезди

Изображение: https://www.instagram.com/katyperry/,  Getty Images,  https://www.instagram.com/kyliejenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР