Съвременната медицина може всичко – или поне така сме свикнали

...
Съвременната медицина може всичко – или поне така сме свикнали
Коментари Харесай

Това е невероятната история на Ема, която даде живот на собствената си внучка (Снимки):

Съвременната медицина може всичко – или най-малко по този начин сме привикнали да мислим, тъй като всеки ден ставаме очевидци на някое и друго здравно знамение. Но въпреки всичко Природата не постоянно може да бъде „ поправена “ със актуалните научни достижения и от време на време човек просто би трябвало да се помири с това, с което разполага.

Нещо сходно се случило и в фамилията на Трейси Майлс – млада жена, която безпределно желала да подари брачна половинка си с детенце, само че нямала късмет да зачене, тъй като е с присъщ недостатък.За благополучие на помощ се притекла майката на Ема, която предложила да помогне и да износи бебето на щерка си . Естествено, това повдига много морални и други въпроси и евентуално доста от вас ще счетат случилото се за противоестествено, само че преди да съдите, прочетете тази история:

 майка и щерка

55-годишната британка Ема Майлс , която към този момент имала три деца, решила да направи най-невероятния подарък на щерка си и износила детето й, написа „ Дейли мейл “.

Животът на щерка й Трейси бил като приказка: добра работа, проспериращ живот, прелестен брачен партньор. Единственото, което помрачавало щастието й, бил фактът, че младата жена не можела да има деца.

Мисълта я убивала, тъй като огромната фантазия на брачна половинка й била да стане татко.

Трейси схванала, че в никакъв случай няма да може да роди, когато била на 16 години. Нейната патология се среща извънредно рядко – един път на 5000 случая. Яйчниците й функционирали изцяло обикновено, само че нямала матка.

 брачен партньор и брачна половинка

Първоначално Трейси и мъжът й считали да се извърнат към организация, посредством която да наемат сурогатна майка. Във финансов проект обаче това се оказало непостижима за тях задача.

И тогава на общ фамилен съвет било решено в ролята на сурогатна майка да влезе майката на Трейси – 54-годишната Ема. Жената се съгласила, без въобще да се замисля. Съпругът на Трейси – Робърт, също нямал нищо срещу странната концепция.

 сурогатна майка

Разбира се, бременността на такава възраст носи избрани опасности за здравето, само че Ема пренебрегнала всички предизвестия на лекарите. Семейство Майлс твърдо вярвало, че ще успее.

И чудото станало още от първия опит. Ембрионът бързо се „ вкоренил “ и бременността на Ема минала без затруднения.

Малката й внучка Иви се появила на бял свят с цезарово сечение.

 новородено

И бабата, и бебето били добре.

 баба и внуче

Трейси и брачният партньор й незабавно се заели с бюрократичните въпроси, свързани с осиновяването на бебето, тъй като съгласно английските закони тя е щерка на Ема и нейна сестра.

 млади родители

Между другото, самата Ема не вижда нищо изненадващо в постъпката си. И не счита, че е направила някакво мъжество.

Тя е уверена, че всяка любяща майка би постъпила по този метод, с цел да направи щерка си щастлива.

 новородено бебче

Освен това, в случай че някой ден Трейси изиска щерка й да си има братче или сестриче, тя е готова отново да й помогне.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР