Съвременна ТВ приставка с бърз процесор, голям обем памет, много

...
Съвременна ТВ приставка с бърз процесор, голям обем памет, много
Коментари Харесай

MX10 Android 8.1 TV Box – интелигентно допълнение към телевизора

Съвременна ТВ приставка с бърз процесор, огромен размер памет, доста портове и настояща версия на операционната система

MX10 TV Box трансформира тв приемника или монитора в развлекателен център с достъп до необятния свят на интернет

Ако желаете да превърнете обичайния си тв приемник или LCD екран в интелигента платформа за развлечение, това е по-лесно от всеки път с така наречен ТВ плъгини. А удобството на работа и функционалните благоприятни условия на по този начин построената система могат да се подобрят още повече с подобаващ аксесоар като безжичната клавиатура.

Два ценово налични продукта – ТВ приставка и безжична клавиатура, предлагани в онлайн магазина Cafago, обезпечават пълноценно мултимедийно преживяване вкъщи. MX10 Android 8.1 TV Box е устройство със модерни характерности, което трансформира тв приемника или монитора в развлекателен център с достъп до необятния свят на интернет – за видео и музика, филми и игри, сърфиране в уеб и другарство в обществени мрежи и месинджъри.

ТВ приставката работи под ръководство на операционна система Android 8.1, която е производителна и постоянна, с редица функционалности и оптимизации за усъвършенствано потребителско преживяване. Ще получите достъп на огромния екран и до голямо многообразие от приложения в онлайн магазина Гугъл Play.

MX10 Smart Android TV Box стъпва на мощен четириядрен процесор RK3328 и може да възпроизвежда 4K видео с декодиране H.265, H.264 и VP9. Приставката поддържа също напреднали технологии като HDR 10, има HDMI интерфейс (за телевизора) и USB3.0 портове (за свързване на аксесоари и периферия), а за графиката се грижи Mali-450 GPU.

MX10 TV Box е плътно и отзивчиво устройство с голям брой портове

Налични са цели 4GB оперативна памет DDR4 и 32GB или 64GB eMMC флаш памет, разширяема с microSD карти с потенциал до 128GB – пребогат размер за събаряне и безпрепятствено осъществяване на видео и игри. ТВ приставката се свързва към интернет безжично през WiFi 2.4G или през 10/ 100M LAN мрежа, с цел да придвижи света на уеб на огромния екран.

Можете да си поръчате MX10 Smart Android TV Box на цена от €48,59 в онлайн магазина Cafago – тази цена е годна до края на октомври с ваучър за отстъпка L3344V . В комплекта са включени също контролер за дистанционно управление, HD кабел и захранващ адаптер, а общоприетата доставка до България е безвъзмездна.

В случай, че се нуждаете от по-модерен надзор на ТВ приставката, можете да си вземете специфичен аксесоар 2.4G Air Mouse Wireless Keyboard , който съчета функционалности на безжична мишка, безжична клавиатура и отдалечено. Комбинираното устройство ще ви даде неповторими принадлежности за ръководство на ТВ приставката, като просто го движите във въздуха – то е „ plug and play ”, просто и елементарно за потребление.

Освен ТВ приставката безжичният контролер може да ръководи и най-различни други устройства

Този забавен аксесоар се свързва към приставката чрез USB правоприемник и с негова помощ можете да управлявате функционалностите на ТВ кутията от разстояние до 10 метра. Промяната на посоката и скоростта на придвижване се улавя точно от 6-осови датчици. Клавиатурата е удобна и комфортна за потребление, с 46 клавиша.

2.4G Air Mouse Wireless Keyboard се предлага в онлайн магазина Cafago на цена  €5,79 , която е годна при въвеждане на ваучър за отстъпка L4356V до края на октомври. Стандартната доставка до България е безвъзмездна. Безжичният контролер е повсеместен и може да се употребява също за ръководство на устройства като смарт тв приемници, компютри, проектори и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР