Съвпадът на планети в знака Телец, определя поведението и насоката

...
Съвпадът на планети в знака Телец, определя поведението и насоката
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Съвпадът на планети в знака Телец, дефинира държанието и насоката през тази седмица - Слънцето, Меркурий, Уран и Венера, която на 15-ти май ще премине в Телец, а на 16-ти май Марс минава в знака Рак.

Задава се цяла гама от позитивни аспекти, подкрепящи работата, търсенето на сигурност и реализиране на непоклатимост в разнообразни сфери от живота, възстановяване на приходите за основаване на повече веществен комфорт и финансова независимост.

Благоприятно време за демонстрация и развиване на гениите, за усилена активност и пускане на нови инициативи, за основаване на продуктивни контакти и връзки.

Засилен е информационият поток, това е сполучлив интервал за образованието и научаване на нова информация, благоприятни условия за разширение и подбряване на приходите и най-после, забавни вероятности и удоволствия в персоналния живот.

Срещите на Меркурий и Венера с Уран, планетата на непредвиденото, гениалното, свободата и смяната, ще прибавят в допълнение неспокойствие и непредвидени обстановки от невероятни благоприятни условия до спешни обстановки.

Всеки ще избере своята посока според от това, което харесва, търси или избира.

Да не забравяме обстоятелството, че шефът на кармата, този, който следи по какъв начин си изпълняваме дилемите и учим уроците, Сатурн е назадничав.

Ако в избрана област срещате компликации и ограничавания, то в този случай ще се наложи да деянията повече усърдие, самообладание, дисциплинираност, а резултатите няма да закъснеят.

Тази седмица е мощна за всевъзможни бизнес инициативи, Телецът е земен, удобен и закрепен знак. Засилва се стремежът към търсене на практични решения, които ще внесат непоклатимост и резистентност. Бъдещето се възнамерява по удобен и градивен метод. Новото се усвоява по-бавно, само че е солидно и слага започнатото върху здрава основа.

Наближава Пълнолуние и по този начин, както Луната се усилва, всяко стартирано начинание ще пораства!

ОВЕН

Пълни сте с сила и във всичко ще успявате. Това се отнася, както за деловата сфера по този начин и в персонален проект. Финансовото ви състояние се усъвършенства, появяват се нови източници на приходи, а старите действат обикновено, затвърждават се и се стабилизират. Не рискувайте и внимавайте да не бъдете подведени от подправени обещания, не се предоверявайте, а слушайте мощната си вътрешен глас. В работата ви могат да се случат значими събития, които ще дефинират фона ви на развиване през идващите месеци, а за някои и в по-дългосрочен интервал. Ако срещате компликации, то в този момент е времето, когато можете да усвоите уроците, свързани с самообладание, приемливост, ценене на непознато мнение. Ситуации от предишното свързани с работните ви процеси, взаимоотношения с престижите могат да ви накарат съществено да измененията метода си. Положителните ви резултати от предишното, насъбрания удобен опит дано да бъдат водещи и определящи държанието ви. Възможни са пътувания, а при някои, съпроводени с пренасяне, промяна на средата на живеене.

ТЕЛЕЦ

Знакът на парите и удоволствията, в този момент през месец май тези тематики са извънредно дейни за вас. Това е вашето време, вашият месец. Всяко ново начинание, активност ще доведат до позитивни резултати в бъдеще. Доверете се на скъпите качества, които притежавате и действайте.  Даже Уран, който е в Телец няма да ви попречи да се наслаждавате на живота в оптималната степен. Седмицата ви дава сполучливи благоприятни условия за подписване на покупко-продажби, основаване на съдружия и партньорства, неочаквани и непредвидени оферти за милиони. Уловете мига!  В персонален проект опциите също са прелестни от поява на нова обич, възобновление и възобновяване на съществуващата до съществени промени в живота ви. Отворете се към това да получите даровете на живота и те ще завалят към вас. Вътрешните ви спорове мощно ще ви дърпат в разнообразни направления: от една страна е остарялото, познатото, сигурното, а от друга е мощно желанието ви за смяна. За Телеца важи следното: Бързайте постепенно! " Бавно върви - надалеч ще стигнеш. “

БЛИЗНАЦИ

Знакът, обвързван с мозъка, концепциите, мислите през този интервал има върху какво да разсъждавате. Месец преди рождения ви ден при вас не всичко тече безпрепятствено. Време за разбор, оценка и обмисляне на съществуващото състояние.  Главната тематика на вашите разбори е вашата работа. Това ли е вярната за вас активност? Да я промените или да останете в съществуващата и сигурна?  Започва един интервал, в който можете да насочите старания към нови източници на приходи. Съмненията по отношение на съществуващи партньорства също занимават съзнанието ви. Но все пак отворете се към смяната, седмицата ви приготвя изненади. Потънали в размишления, старайте се да не пропуснете прелестните шансове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР