Съвместяването на постовете на външен министър и на премиер не

...
Съвместяването на постовете на външен министър и на премиер не
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ротацията ще се случи така, както е договорена

Съвместяването на постовете на външен министър и на министър председател не е работещо решение. Това съобщи членът на Изпълнителния съвет на " Продължаваме Промяната " и някогашен народен представител Лена Бориславова пред NOVA. По думите ѝ ротацията ще се случи по този начин, както е контрактувана – с минимални промени.
 
" Важното е не да пласираме някои хора на някакви места и по какъв начин желаеме да окупираме още и още, както вършат от ГЕРБ, а какво ще работи за страната ", акцентира Бориславова.
 
И бе безапелационна, че нито една европейска страна не си разрешава съвместяване на постовете на министър председател и външен министър. Бившият депутат отхвърли битката сред ГЕРБ и ПП-ДБ да е за интернационалните изяви и срещи с водачи.
 
По думите ѝ всеки участник в кабинета върви на разнообразни места по отношение на заслугите си и познанията си. " Ако зависи от нас, няма да се стигне до избори ", уточни Лена Бориславова. Според нея Николай Денков и Мария Габриел си приказват, не са скарани, само че " евентуално има напрежение като във всеки екип ".
 
Членът на Изпълнителния съвет на " Продължаваме Промяната " разяснява и проблема с активността и гибелта на Мартин Божанов-Нотариуса. " Прокуратурата е с много ниска успеваемост в следствието на такива кавги, свързани със зависимостта на правосъдната ни система ", счита тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР