Съвместното изявление на руския президент Владимир Путин и американският му

...
Съвместното изявление на руския президент Владимир Путин и американският му
Коментари Харесай

От Русия доволни от срещата между Путин и Тръмп

Съвместното изказване на съветския президент Владимир Путин и американският му сътрудник Доналд Тръмп от 11 ноември всява оптимизъм, съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов в диалог с публицисти, съобщи БГНЕС.
" Контактите сред двамата наши президенти, документите, които бяха утвърдени от тях в Дананг, внасят оптимизъм ", означи той. По негови думи документите " малко и ясно акцентират ", че Русия и Съединени американски щати имат " общи цели и общи задания ".
" Ние можем да работим дружно ", убеден е Антонов.
На 11 ноември американският президент и съветският му сътрудник организираха диалози в границите на срещата на високо ниво на организацията Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие в Дананг, Виетнам. Двамата одобриха взаимно изказване за Сирия, подкрепено от съветския външен министър Сергей Лавров и от държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилерсън. Те потвърдиха значимостта на съществуването на зони на деескалация в конфликтната страна.
По време на срещата Путин сподели на Тръмп, че не се е намесвал на изборите в Съединени американски щати. Американският държавен глава съобщи, че съветският президент отхвърля изказванията за интервенция " всякога ", когато двамата се срещнат, добавяйки, че неговият сътрудник наподобява " доста афектиран " от непрекъснатите обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР