Съвместно управление между ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ е абсолютно невъзможно. Няма

...
Съвместно управление между ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ е абсолютно невъзможно. Няма
Коментари Харесай

ПП/ДБ няма да искат министерски квоти в проектокабинет на ГЕРБ


Съвместно ръководство сред ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ е безусловно невероятно. Няма вид, при който ние да желаеме министерски квоти в проектокабинет на ГЕРБ. Това съобщи заместник-председателят на Политическа партия Асен Василев пред bTV.

По думите му сега топката е в полето на ГЕРБ - те са мандатоносител, победител на изборите и те би трябвало да излъчат държавно управление. на ГЕРБ/СДС със законодателна и управническа стратегия, само че като съпротива могли да стоят встрани и да гледат сеир.

Никой от ГЕРБ не е желал квота в проектокабинета на ПП/ДБ, стана ясно от думите на Асен Василев. Той добави, че точно това е проектосъставът на Министерския съвет, който обединението ще предложи за гласоподаване в Народното събрание, в случай че се стигне до втория мандат за сформиране на държавно управление. Сега обединението се пробва да бъде оптимално градивна, тъй като това е добре за България. 2/3 от гласоподавателите на ПП/ДБ са срещу да се прави коалиция с ГЕРБ/СДС.
 Томислав Дончев: Предложението на ПП/ДБ е унизително
Томислав Дончев: Предложението на ПП/ДБ е унизително

Иска всеки да направи компромис, например експертен кабинет

Това, което се вижда в Народното събрание, е, че най-сетне нещата се случват в Народното събрание, а не отвън него. Не се вършат обединения отвън постройката на Народното събрание, удовлетворен е Василев.

Според него които не знаят какво желаят - дали държавно управление с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, дали са подготвени да поддържат проектокабинета на ПП/ДБ.

Василев прикани ГЕРБ да кажат на какъв брой % оценят възможностите за сформиране на държавно управление. Сега се чака ГЕРБ да покажат дали мислят повече за България, или за тяснопартийните си ползи, заключи той.

Във връзка с опита за атентат, осъществен против Асен Василев разяснява, че е извънредно време обвинител номер едно да каже за какво е подвел шефа на Националната следствена работа, че.
 Борисов: Кабинет с втория мандат е парадокс, само че продължаваме да приказваме с ПП/ДБ
Борисов: Кабинет с втория мандат е парадокс, само че продължаваме да приказваме с ПП/ДБ

Илюзиите на сътрудниците се свеждат до един провален мандат, разяснява той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР