Съвместно изследване на учени от медицинското училище към Харвардския университет

...
Съвместно изследване на учени от медицинското училище към Харвардския университет
Коментари Харесай

Учени от Харвард посочиха 5-те храни, с които ще отслабнете

Съвместно проучване на учени от здравното учебно заведение към Харвардския университет и Харвардското учебно заведение за публично здраве разреши да бъдат избрани петте продукта, които са най-ефективни, в случай че желаеме да отслабнем.

Прочистване на тялото с тази диета със супи!


В хода на проучването, което е траяло 20 години, учените са анализирали навиците на хранене на над 120 000 мъже и дами през интервала 1986 – 2000 година, както и на всеки четири последващи години, оповестява My Domaine.

В момента на започване на проучването всички участници не са страдали от хронични заболявания или затлъстяване. Анализирайки данните, чуните също по този начин отделили внимание на възрастта, пола, показателя на телесната маса и метода на живот на участниците.

6 съвета за сполучливо и елементарно намаляване

Като резултат било открито, че някои хранителни артикули оказват по-силно въздействие върху тежестта и фигурата на индивида. В частност харвардските учени причислили към „ златната петица “ артикули за сполучливо ослабване – зеленчуци, пълнозърнести храни, плодове, ядки и кисело мляко.
А кои храни влизат в листата на най-вредните за фитурата? Това са картофените чипсове, картофите, подсладените питиета, необработеното алено месо и обработеното месо.

Тези храни, според резултатите от проучването, предизвикат стремглаво повишаване на непотребните килограми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР