Съвместният екип за разследване на причините за катастрофата на малайзийския

...
Съвместният екип за разследване на причините за катастрофата на малайзийския
Коментари Харесай

Скоро ще има нова информация за сваления над Украйна полет MH17

Съвместният екип за следствие на аргументите за злополуката на малайзийския Boeing, изпълняващ полет MH17, свален над Украйна, ще показа през днешния ден, 19 юни, " нови данни " за случилото се, съобщи БГНЕС.
" Международният проверяващ екип провежда конференция по престъпното следствие на злополуката на полет MH17. Това събитие ще бъде предшествано от затворена среща за околните на жертвите. Те ще бъдат осведомени преди всички ", споделиха следователите.
Миналата пролет, интернационалният проверяващ екип показа междинните резултати от следствието като разгласи, че самолетът е бил свален от система за противовъздушна защита " Бук ", принадлежаща на 53-ата зенитна ракетна бригада на съветските въоръжени сили от Курск. Разследващият екип също по този начин твърди, че е проучил всички налични изображения и е открил неповторими характерности, че системата за противовъздушна защита " Бук " е забъркана.
Следователите настояват, че са в последния, въпреки и най-трудния стадий, само че е било мъчно да отговорят по кое време и в кой съд ще бъдат предадени резултатите от следствието, отбелязвайки единствено, че те са " по-близо до края, в сравнение с до началото ". Те също по този начин обявиха, че кръгът на " обвинените " в тази ситуация е стеснен до няколко десетки души.
Малайзийският аероплан, който летеше от Амстердам до Куала Лумпур, се разруши на 17 юли 2014 година покрай украинския град Донецк, откакто беше ударен от ракета. Всички 298 души на борда починаха.
Руското външно министерство съобщи, че обвиняванията за присъединяване на Русия в свалянето на самолета са неоснователни и е тъпо, че следствието е предубедено и едностранно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР