Съвместни проверки на таксиметровите шофьори започват във Враца. Това беше

...
Съвместни проверки на таксиметровите шофьори започват във Враца. Това беше
Коментари Харесай

Пет институции погват такситата във Враца

Съвместни инспекции на таксиметровите водачи стартират във Враца. Това беше решено на извършена работна среща, инициирана от община Враца, на която участваха зам.-кметът Мария Попова, шефът на „ Териториална дирекция на Национална Агенция по приходите - Враца “ Александър Александров, шефът на районната дирекция „ Инспекция по труда “Румен Младенов, началникът на регионалния отдел „ Автомобилна администрация “ Любомир Бранков, представители на КАТ - Враца и на звено „ Инспекторат “ към община Враца. оповестяват от локалната администрация.
Заместник-кметът акцентира, че задачата на работната среща е да се разиска и усъвършенства координацията сред институциите, да се подхващат съответните дейности против нарушителите и да се ускори контролът върху таксиметровия транспорт на пасажери на територията на община Враца.
По време на акцията ще се следи за съблюдаване на данъчното и трудовото законодателство, за годни разрешителни издадени от община Враца за практикуване на таксиметров транспорт на пасажери. Ще бъде сбъднат надзор за законосъобразното и безвредно осъществяване на таксиметров транспорт на пасажери, при съблюдаване на законите за автомобилните транспорти и за придвижване по пътищата, както и Наредба за таксиметров транспорт на пасажери.
При установени нарушавания контролните органи ще сформират актове за осъществяване на административни нарушавания.
Проверките за осъществяване на нерегламентиран таксиметров транспорт ще продължат през цялата година, допълват от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР