Съвместната конференция с The Legal 500 докара над 150 изявени

...
Съвместната конференция с The Legal 500 докара над 150 изявени
Коментари Харесай

Топ адвокатът Владимир Пенков: Професията ни трябва да се присъедини към бъдещето

Съвместната конференция с The Legal 500 докара над 150 изявени адвокати от целия свят Дигитализацията, цифровата стопанска система, ограниченията против изпирането на пари и финансовите злоупотреби, киберсигурността, бъдещите технологии и изкуствения разсъдък бяха единствено част от тематиките, които се разискаха на първата по рода си конференция South East Europe Summit 2019.

Събитието бе проведено от The Legal 500, интернационално приетата организация за оценяване и класиране на правни адвокатски фирми и юристи от целия свят, и водещата правна компания и притежател на наградата Кантора на 2018-та година „ Пенков, Марков и сътрудници “. „ Професията ни се трансформира с огромна скорост и за всички нас това е огромно предизвикателство.

Фактът, че такава значима конференция се организира точно в България, е по едно и също време огромно самопризнание и предизвикателство за нас “ – с тези думи Владимир Пенков, ръководител и старши съучастник на адвокатско сдружение „ Пенков, Марков и сътрудници “, Адвокат на 2013-та година на Националните правосъдни награди откри конференцията. Да поздравят над 150-сетте посетители от интернационалния юридически свят на сцената излязоха Дейвид Гоулторп, ръководещ шеф на The Legal 500 и банкерът Левон Хампарцумян.

Първият панел, който бе фокусиран върху настоящата тематика за провокациите пред отбраната на данните и киберсигурността провокира голям интерес. Той бе открит от Венцислав Караджов, ръководител на Комисията за отбрана на персоналните данни: „ Киберсигурността не е единствено отбрана на персонални данни и не визира само институциите, тя е неразделна част от всекидневието на бизнеса, в това число банков бранш, правна промишленост, опазване на здравето, енергетика и така нататък Всички би трябвало да работим дружно, с цел да подобрим равнището на отбрана, тъй като това е една от най-големите ни недостатъци на европейско равнище.”

В другите панели на South East Europe Summit 2019 се включихаи редица изпълнителни шефове на водещи институции и компании, измежду които представители на Българска национална банка, IBM, Rompetrol, Oracle, и други

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР