Съвместната кампания на Kaufland България и сдружение Традиционно сурово-сушени месни

...
Съвместната кампания на Kaufland България и сдружение Традиционно сурово-сушени месни
Коментари Харесай

В Кауфланд Тракия черпят с луканки и суджуци, вижте кога

Съвместната акция на Kaufland България и съдружие „ Традиционно сурово-сушени месни артикули “ за разпространение на храни с обичайно характерен темперамент от одобрени български производители продължава на 30 и 31 март в Пловдив.

В рамките на самодейността потребителите, които посетят хипермаркет Kaufland в кв. Тракия, бул. „ Освобождение “ 47, ще имат опция да дегустират обичайни месни специалитети като „ Филе Елена “, „ Луканка Панагюрска “, „ Роле Трапезица “, „ Пастърма Говежда “, „ Кайсерован врат Тракия “ и записания със предпазено географско напътствие „ Горнооряховски суджук “.

Кампанията се организира в партньорство с Министерството на земеделието, храните и горите и Българската организация по сигурност на храните. Съвместната самодейност на Kaufland България и членовете на сдружението “Традиционни сурово-сушени месни артикули ” поддържа българските производители като насочва вниманието на родния консуматор върху месните деликатеси, създадени по обичайната българска рецепта.

Забележителният усет на обичайните артикули се дължи на използването на присъщи български подправки като чубрица, сминдух, млян червен пипер. Чубрицата придава неповторимия покривен цвят на обичаното на генерации „ Филе Елена “, а хубавото бяло вино, подправено с чесън, чимен (или сминдух) и червен пипер е тайната съставна част в рецептата за „ Кайсерован врат Тракия “.

Всички артикули в дегустационния подбор са предпазени и вписани в Европейския указател на храните с обичайно характерен темперамент. Обозначението, което те имат, подсигурява потреблението на одобрени способи на произвеждане и високо качество. Не е инцидентно, че наименованията на тези български деликатеси указват разнообразни географски райони.

В класическите предписания за приготвянето им, излъчени от потомство на потомство, се ползва технология за обработка на месото, друга за обособените региони на страната. Грижливо подбраната суровина, вложените ароматни подправки и специфичните условия на сушене и сплескване придават обичайния им усет, обичан на всеки българин.

Kaufland България поддържа българските производители и влага в устойчивото им развиване, с цел да се утвърдят и на интернационалните пазари. Само през последните две години компанията финансира узаконяването на над 20 аграрни производителя, което им даде опция освен да подобрят работните процеси, само че и да осъществят продукцията си отвън страната. В началото на тази година Kaufland България обезпечи месните деликатеси на съдружие “Традиционни сурово-сушени месни артикули ” да участват на трапезата на немските консуматори, като ги предложи в селектирани обекти в Германия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР