Съвместимостта на знаците на зодиака помежду си пряко зависи от

...
Съвместимостта на знаците на зодиака помежду си пряко зависи от
Коментари Харесай

Хороскоп на враговете: С кого зодиакалните знаци не могат да се сприятелят

Съвместимостта на знаците на зодиака между тях директно зависи от това към кой от четирите детайла принадлежат  - огън, земя, вода или въздух.

Смята се, че най-хубавите взаимоотношения се развиват сред хора, родени под едни и същи знаци или звезди, свързани с една и съща буря.

Но с кого връзките ще бъдат най-напрегнати и отрицателни?

1.       Овен и Близнаци

Овенът е огнен знак. Неговата диаметралност е Близнаци – знакът на въздуха.

Инициативните и волеви Овни се нервират от нерешителността и безконечното съмнение на Близнаците, тъй че връзката сред тях се състои от непрекъснати и безкомпромисни разногласия.

2.       Близнаци и Риби

Близнаците са несъвместими с Риби – знакът на водата. И двамата се характеризират с двоякост и това внася комплициране в връзките им.

Освен това, шефът на Близнаци, Меркурий, ненавижда детайла вода, към който принадлежат Рибите.

3.       Телец и Рак

Телецът, земният знак, се схваща най-зле от всички със знака на водата – Рак, който внася безпорядък в уравновесеното и комфортно пространство, което Телецът старателно построява към себе си.

4.       Рак и Лъв

Ракът постоянно враждува с различен знак на огъня – Лъв. Тези двамата непрестанно се борят с друга степен на триумф за първото място на подиума.

5.       Лъв и Дева

Лъвът от своя страна е антагонистът на земния знак - Дева. Със своята досадност и сдържаност Девите елементарно могат да докарат Лъва до нервност.

6.       Дева и Овен

Девата ненавижда арогантността на Овена. Затова им е противопоказно даже да са в една стая.
Посочиха кои са персоналните врагове на всяка зодия
Астролозите показаха представителите на зодиакалния кръг, които в никакъв случай няма да могат да се схванат, даже да намерят общ език. Овен О...
Прочети повече
7.       Везни и Стрелец

Везните, знак на въздуха, са практични и не понасят огнения знак – Стрелец, които са лекомислени и небрежни към живота.

8.       Скорпион и Везни

Скорпионът е знак на водата, той нападна без съмнение, а Везните дълго претеглят следствията от стъпките си и това основава проблеми в връзките им, изключително любовните.

9.       Стрелец и Козирог
От Лъв до Скорпион: Зодиите, които имат проблеми с егото
Дали тази дребна противоположна връзка от сътрудник или началник ви наскърбява? Не можете ли да се справите с рецензиите и постоянно побеснявате, в случай че някой ви к...
Прочети повече
Стрелецът витае в облаците и не може да се разбере със земния знак – Козирог, който не дава място за въображение и всички крака са крепко стъпили на земята.

10.   Козирог и Телец

Козирогът не понася Телец. И двата знака са еднообразно мощни, само че единият се пробва по всевъзможен метод да избегне смяната, другият, в противен случай, я приветства.

11.   Водолей и Водолей

Водолей - въздушен знак - е най-големият зложелател на... Водолей! Представителите на този знак са доста упорити и по тази причина в никакъв случай не могат да се спогодят между тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР