Съветвайки се с нея, вие ще получите отговор на всеки

...
Съветвайки се с нея, вие ще получите отговор на всеки
Коментари Харесай

И-Дзин: Най-Точният Китайски Метод За Гадаене Разкрива Каква Е Съдбата Ни! Пробвайте, Ще Ви Изуми!

Съветвайки се с нея, вие ще получите отговор на всеки въпрос. Наричат я едно от най-великите и най-загадъчни творения на индивида.Тази книга е ключ към разгадаването на измененията в нашия живот. Съветвайки се с нея, можем да разберем аргументите за създалата се обстановка, да забележим пътя за излаз от нея. Тя е огледало, което демонстрира работата на скритите сили, движещи измененията. Огледало, отразяващо това, което става във вашето подсъзнание.

Книгата се състои от 64 хексаграми – знаци, формирани от шест хоризонтални черти. Чертата може да бъде непрекъсната (което подхожда на мъжкото начало Ян) или прекратена (което подхожда на женското начало Ин).



Тези 64 комбинации разкриват цялото разнообразие от витални обстановки и разновидности на тяхното развиване. Смята се, че в тези знаци и знаци е скрита тайната на вселената.

ТЕХНИКА НА ГАДАЕНЕ
1.Мислено формулирайте въпроса, който в дадения миг ви вълнува най-вече.
2.Хвърлете три монети. Направете това шест поредни пъти, с цел да получите шест черти и да съставите хексаграмата.
3.Ако две или три монети легнат с ези нагоре – прекарайте върху хартията непрекъсната линия. Ако две или три монети паднат с тура нагоре – нарисувайте прекратена. („ тура “ се назовава страна на монетата, на която има изобразен герб или облик, както в миналото е стояла турата на султана върху османските монети. Другата страна на монетата се споделя „ ези “.)
4.Чертите се разполагат една над друга от долу на горе.
5.След като съставите хексаграмата, намерете нейния номер в таблицата. За тази цел разделете хексаграмата на две половинки и намерете горната й част (горните три черти) измежду триграмите, ситуирани по хоризонтала, а долната – измежду триграмите, ситуирани по вертикала. Там, където се пресичат, е
номерът на падналата ви се хексаграма.



НЯКОЛКО ПРАВИЛА
1.Не задавайте на „ Книга на измененията ” един и същи въпрос наново, даже да не сте задоволени от отговора и той да ви се коства прекомерно тъмен.
2.По време на един сеанс се постарайте да задавате единствено един въпрос.
3.Ако ви се падне хексаграма с номер 3, 29, 39 или 47 – не се разстройвайте, а обърнете
внимание на съдържащите се в текста рекомендации.
4.Не се обръщайте към книгата, в случай че замисленото от вас може да навреди на близките. И-Дзин не е консултант за неприятни каузи.

1 Вие се намирате на върха на една планина и нямате опция да се отпуснете, тъй че бъдете бдителни и разсъдителни, до момента в който се намирате горе. Не по-късно от шест месеца очаквайте огромни промени. Но ориста е благосклонна към вас. В момента в персоналния ви живот царува прочут безпорядък. Ако желанието ви е рационално и реалистично, то сигурно ще се извърши. Някой обаче ви пречи, ви чудесно знаете кой, по тази причина бъдете решителни и непреклонни, тъй като единствено това ще ви донесе триумф. Ще издържите и това тестване.

2 Трудете се, не се отхвърляйте и не унивайте, и след два месеца вашите старания ще е увенчаят с огромен триумф. Вие сте културен и жаден за познания човек, с обич се отнасяте даже към най-малките плодове на своя труд, по тази причина не давайте воля на користолюбието, не мислете толкоз доста за материалната полза. Не и тъкмо в този момент. Съвсем скоро ще се появи човек, изпитващ мощен интерес към вас.Относно желанието – то ще се извърши, само че не и в случай че го чакате наготово и не незабавно.

3 За страдание това е една от най-злощастните комбинации. Навлезли сте в интервал, в който с каквото и да се заемете, нищо не ви върви. Но не унивайте, знаете, че след всяко неприятно време изгрява слънце, по тази причина просто бъдете търпеливи и чакайте. Заемете се с обсъждане на бъдещите си проекти. Вслушайте се в препоръките на близка жена.

4 Всичко в близост виждате като през пелена, само че тя скоро ще падне, светът още веднъж ще придобие за вас изясненост. Тъй като в сегашния проблем нервите ви са мощни разтърсени, не взимайте прибързани решения. Ако желаете да постигнете триумф, не подценявайте препоръките на началството, замислете се над тях. Нови проекти, нови вероятности към този момент пораждат, само че нова обич няма наоколо. Скоро всичко ще се промени. Не унивайте. Концентрирайте волята си върху осъществяването на едно само предпочитание.

5 Изчаквайте и събирайте сили, доста скоро те ще ви потрябват. Прекалено прибързаните дейности в този момент могат да причинят единствено щета. Потърпете още малко – към два месеца, до момента в който не се появи даден човек, който ще ви помогне с това, което ви е належащо. Ако път вие уверено и пламенно се заемете с планирането на по-нататъшни дейности, то помощта и поддръжката ще дойдат още по-бързо. Вашето материално състояние ненадейно ще се усъвършенства. Възможно е да усетите увлечение към по-възрастен човек. Но бъдете деликатни!

6 Усещате какофония. Напоследък сте и много сприхави. Трябва обаче да бъдете по-търпеливи, в случай че ви провокират – не реагирайте. Постарайте се да обуздаете своите пориви и условия. Нека всичко върви по своя ред. Тогава ще настъпи мир и покой и вие още веднъж ще се убедите, че виталните проблеми могат освен да огорчават, само че и на доста да научат.

7 Тази хексаграма символизира съзнателното усамотение. Сегашното ви положение прилича положението на военачалник, който взема решение по кое време е най-добре да стартира нахлуване. Бъдете деликатни, избирайте си за съдружници хора с положителни планове. Макар триумфът да ви съпътства в дадения миг, не забравяйте внимателните ограничения.Ще получите ненадейно уведомление или ще ви посети непредвиден посетител.Настоящият миг за вас е изпълнен с романтика.

8 Най-лошото време към този момент е минало, само че някои компликации още останат. Участвайте в общи каузи, триумфът ви чака, когато си партнирате с близките. Бъдете поредни и виновни, не подценявайте отговорностите си. Обичащите се имат също толкоз потребност от взаимно почитание и схващане, колкото и учителят и ученикът.

9 Късметът, триумфът не са монго присъщи за настоящето ви състояние. Но помнете – най-тъмно е преди изгрев. И въпреки ситуацията да не ви е ясна и вие да не я владеете, не се тревожете – това е преходно положение.Хората са привикнали да ви считат за човек, при който „ парите сами отиват в ръцете му ”. Бъдете доста внимателни, не се карайте за дреболии с другари и с познати. Не прекалявайте с работата, с цел да не се преуморите. След три месеца парите фактически ще потекат към вас. Събитията, които ще трансформират живота ви към по-добро, наближават.

10 В сегашния миг държанието ви би трябвало да е очебийно вежливо, отзивчиво и сдържано. Вглъбете се в себе си и усърдно обмислете своето състояние. По някакъв метод изкажете уважението си към околните и към по-висше стоящите. Сега това ще ви бъде от изгода. Ще се случи ненадейно събитие, което ще ви достави огромна наслада. Времето е неуместно за флирт.

11 Сега, когато щастието е благосклонно към вас и се предвижвате напред в кариерата си, помислете за приятелите си. Не бъдете лекомислени. Ако желаете шансът и триумфът да ви съпътстват колкото се може по-дълго, постарайте се да ги подкрепяте с дейни дейности в други области. В сегашния миг сте склонни да пръскате пари. Сдържайте се, ограничете се в границите на своите финансови благоприятни условия. Вашето предпочитание ще се извърши, само че не се опитвайте изкуствено да ускорите реализирането.

12 Много неща са ви неразбираеми. Към вас се стремят недостойни хора. Обкръжението не ви схваща. Без да имате задоволително за това учредения, се карате с един от приятелите си. Бъдете бдителни и прозорливи, не започвайте значими инициативи. Вслушвайте се в препоръки, само че решенията взимайте по лично убеждение. Положението скоро ще се промени. Желанията ви ще се изпълнят, само че не изцяло и не незабавно.

13 Където и да отидете, ще попаднете в положително общество. Можете самоуверено да встъпвате в битка, следвайки високи цели. Ще ви поддържа човек, на който не сте разчитали. Много скоро работите би ще стартират да се оправят. Вие сте леко неуверени и неспокойни. Независимо от това желанието ви ще се извърши, и то толкоз цялостни, доколкото съществено се отнесете към предлаганата ви от по-възрастните помощ.

14 Слънцето свети блестящо. Това значи, че се чувствате изключително свободни. Концентрирайте волята си върху осъществяването на тези стремежи, чието реализиране е належащо за вашите инициативи. Макар даденият интервал да е удобен за вас, старайте се да не се претоварвате с работа, непрекъснато дръжте в полезрението си основната цел. Не прахосвайте пари.

15 До самата земя се е наклонил клонът на дървото под тежестта на снега, само че скоро той отново ще се изправи и ще заеме остарялото си състояние. В дадения момента вашите условия единствено умерено благополучни. Ако в този момент се държите задоволително решително и сдържано, ще овладеете ситуацията. По редица аргументи, в това число и финансови, усещате известно разстройване. Не се тревожете, скоро всичко ще се промени към по-добро. Ако не отхвърлите помощта на другите, желанието ви ще се извърши. В бъдеще финансовите ви каузи ще се оправят, само че не очаквайте чудеса.

16 Вашето Слънце всеки миг ще изгрее, триумфът доближава, задоволително дълго сте го чакали. Времето е удобно за всевъзможен жанр развлечения, основното е – не се увличайте прекомерно.Бъдете подготвени за триумфа, който скоро ще последва. Щастието ще ви съпътства в реализирането на нови замисли.

17 Бъдете правилни на своите правила, дори при положение, че задачите ви се трансформират. Задоволявайте се в този момент с дребни победи и триумфи. Те наложително ще повлекат след себе си и по-големи, плувайте по течението, а не против него, тогава всичко ще си пристигна на мястото. Желанието ви ще се извърши, само че ще повлече след себе си задоволително огромни неприятности. Бъдете подготвени за съществени промени в живота.

18 Ще станете участник в редица промени в персоналния живот на други хора. Старателно оценявайте събитията. Следва да владеете ситуацията и това ще стане от единствено себе си с помощта на вашето положение.Взаимоотношенията ви с близките не са наред, поради това пораждат проблеми, които могат да попречат на осъществяването на желанията ви. Много неща в връзките би трябвало да се изяснят.

19 С каквото и да се заемете в този момент, ви чака триумф. Колкото по-големи резултати постигнете, толкоз по-успешно ще се стичат събитията. Наближава интервал, през който са вероятни огромни триумфи по едно и също време във всички каузи и области на активност. Решително достигайте набелязаните цели, само че освен това бъдете внимателни, с цел да не обидите и разсърдите приятелите, да не предизвикате злоба у близките. Един от вашите близки познати в скоро време ще ви накара да измененията отношението си към него.

20 Бъдете подготвени за неприятна изненада. Постарайте се да осмислите ситуацията на нещата, да ги видите такива, каквито са в реалност. Сега би трябвало да сте изключително внимателни; не позволявайте на нищо значимо да се изплъзва отвън рамките на вашето въздействие. Старателно обмисляйте всички дейности и тогава ще получите помощ оттова, откъдето минимум очаквате.Желанията ще се изпълнят, само че не толкоз бързо, колкото ви се желае.

21 Нещо ви мъчи, чувствате се не изключително щастливи. Ако непрекъснато мислите за това, по какъв начин е могло такова нещо да се случи, това няма да ви помогне. Очевидно в нещо сте позволили неточност. Съберете кураж и извлечете нужния урок от случилото се. Опитайте се да започнете ново начинание и събитията ще се подобрят. Добросъвестната работа ще ви докара до доста огромен триумф. Бъдете разсъдливи и чакайте умерено. Много скоро всичко ще се оправи.

22 Дадената хексаграма значи, че вие криете същинското си лице. Затворили сте се в себе си и имате чувството, че хората към вас също се държат не напълно откровено. В любовните каузи в този момент имате известни затруднения.Желанието ще се извърши с известно закъснение. Приемете живота подобен, какъвто е, извличайте своите уроци.

23 В най-близко бъдеще ви чакат огромни промени. Затова обаче не се заемайте с недомислени и прекомерно рисковани инициативи, не трябва да изпадате в неуместно състояние тъкмо в този момент. Не се плашете, в случай че в дадения миг се окаже, че не можете да разчитате на помощта на приятелите. Бъдете внимателни в общуването си с лицемерни представители на противоположния пол.

24 Струва ви се, че напълно сте се заплели и това ви кара мощно да нервничите. Обаче трудностите не са толкоз основни. Ще се справите с тях доста скоро, в случай че работите старателно и добросъвестно. Един напълно избран период – седем дни или седем седмици, а може и седем месеца – ще придобие за вас огромно значение. По всяка възможност и вие самите усещате, че стоите на прага на съществени промени в ориста си. Това в действителност е по този начин. Още малко – и всичко ще се оправи, вие ще се устремите по нов път.

25 В дадения интервал във вашата орис доминира единение на яснотата. То обезателно ще ви донесе изгода, в случай че претворявате в живот достойните замисли с почтени средства. Времето за висока интензивност още не е настъпило. Щастието скоро ще ви се усмихне, само че единствено при положение, че можете търпеливо да чакате. Понякога сте прекомерно угрижени от любовни каузи, само че не се тормозете. Всички ваши стремежи ще се изпълнят в своя период.

26 Не изразходвайте на вятъра сили, в живота ви е настъпила „ пауза ”.Очаквайте края й в цялостна подготвеност, не разменяйте силата си за дреболии, намерете й и по-приятно и потребно приложение.Желанията ще се изпълнят, само че единствено при положение, че не си поставяте летвата прекомерно високо. Помощта ще пристигна от тези, които са се сблъсквали с проблеми, сходни на вашите. Не се опитвайте да успокоите хода на събитията, резултатът може да се окаже противоположен.

27 Вие прекомерно доста говорите и доста малко вършиме. Недейте да сплетничите по адрес на другите, по този начин вредите освен на тях, само че и на себе си.Желанието ви ще се извърши, само че малко по-различни, в сравнение с бихте желали. Спрете да се оплаквате от ориста си и бъдете подготвени за скорошни промени в живота ви.

28 Вие се усещате доста щастливи. Желателно е да се вземете в ръце, защото вашият характер, в случай че му дадете воля, може да навреди на другите, както и на вас самите. Не бъдете прекомерно самоуверени. Съжденията ви в сегашния миг не са доста правилни. Не се опитвайте да постигнете триумфи със мощ. Внимавайте да не обидите другите със своята несдържаност. Сдръжте се и поразмислете върху положението на нещата. Времето ще промени всичко. Желанието ви не може да се извърши бързо.

29 Уви, това е една от четирите най-лоши комбинации. В сегашния миг в живота ви са присъщи провалите. Единственото, което можете да извършите, е да съкратите до вероятния най-малко количеството удари на ориста. Съберете самообладание и чакайте, до момента в който богинята на щастието още веднъж ви удостои със своя взор. Време имате доста. След два, най-вече след пет месеца ситуацията ви ще почне да се мени към по-добро.Това е интервал, в който анализът и трезвата оценка на ситуацията са доста по-важни от обезверената битка със ориста.

30 Отвън всичко наподобява великолепно, само че в действителност не е тъкмо по този начин. Вие сте в плен на илюзиите, да не кажем – на съзнателното самозалъгване. Вслушайте се в препоръките на другар. Съдбата в дадения миг е благосклонна към вас.Обаче, в случай че напълно се доверите на ориста, това може да ви докара в подвеждане и да нанесе на делата ви сериозна щета. Желанието ви ще се извърши с помощта на намесата на човек, който ви е доста непосредствен, даже и да не се срещате толкоз постоянно.

31 Душевното положение, в което се намирате, е придружено от шанс и триумф.Настроени сте на добра вълна, наближават няколко непредвидени и доста изходни за вас събития. Почти всяка ваша крачка ще ви нови триумф. Реалните резултати ще надвишават даже най-смелите ви упования, ще внесе в душата ви нечуван покой. Единственият отрицателен фактор: след всички мощни безредици поражда нужда за малко да се оттеглите и да си починете.

32 Вие се разкъсвате на части, пробвайки се да се движите в две направления по едно и също време. Ако запазите хладнокръвие, всичко ще приключи с изгода за вас. Не би било ненужно в този момент да оцените своето вътрешно положение, да се опитате да приведете в ред бъдещите си проекти и планове. Не се стремете към смяна непременно. Желанието ви ще се извърши, в случай че бъдете търпеливи.

33 Вие може единствено да спечелите, в случай че се сдържате в дадения миг. Настойчивостта в този момент няма да ви донесе изгода. Заемете се с построяването на бъдещи проекти, само че тяхното реализиране отложете до края на настоящия интервал на несигурност.

34 Вие се стремите да излезете на напред във времето прекомерно интензивно, по-силно, в сравнение с в действителност ви е належащо, в дадения миг. Готови сте да вървите по главите и да тъпчете всеки, който застане на пътя ви. В честолюбието няма нищо неприятно, само че то безусловно би трябвало да се съпровожда с деликатност в връзките с хората. Желанието ви ще се извърши, в случай че се държите малко по-скромно. Постарайте се да намерите златната среда в връзките с близките.

35 Успехът наближава. Очакват ви почитание и самопризнание. В бъдеще всичко ще бъде още по-добре. Неочаквано ще се срещнете с човек, който не сте виждали от доста от дълго време. Постарайте се да не харчите доста. Доверете се на щастливата си звезда и самоуверено вървете напред. При това не се огорчавайте. Желанието ви ще се извърши с известно закъснение.

36 В сегашното триумфът ще ви съпътства, само че не бъдете прекомерно самоуверени.Ситуацията може скоро да се промени. Действайте премислено и прозорливо, само че не се увличайте в любовни случки. От страни вършиме усещане на галеното дете на ориста и по тази причина някои хора от вашето обграждане превратно поясняват постъпките ви. Не се тревожете. В най-скоро време всичко ще си пристигна на мястото. Вашите стремежи няма да се изпълнят в този момент.

37 Вашето място е там, където ви зове сърцето. Там ви чака и благополучието.Възможно е да си мислите, че на друго място тревата е по-зелена, само че повярвайте, в случай че в този момент напуснете своя край, то доста скоро ще се убедите, че сте направили неточност. Наслаждавайте се на живота, на общуването с другари, на покоя вкъщи. Надеждите ще се изпълнят с непозната помощ.

38 Тази хексаграма значи, че даденият интервал от вашия живот е лишен от естетика. Струва ви се, че всички в близост се заяждат, че са настроени злонамерено. Даже най-незначителните дреболии ви изкарват отвън релси. Успокойте се, не се ядосвайте, ситуацията скоро ще се оправи.Сега е мъчно да си намерите съратници. Една жена ви работи неподходящо на нервите. Внимавайте какво говорите и не се заемайте с нищо ново, което не сте обмислили добре и което е плод да кратковременен ентусиазъм.

39 Колкото повече старания прилагате, толкоз по-назад се оказвате изтласкани. Трудно е да се каже за какво в дадения миг ориста ви няма интерес към Фортуната. Напълно е допустимо, някои ваши другари да ви се притекат на помощ. Ще ви окажат поддръжка. Следете своите разноски:; в този недобър избор заплахата да останете без средства е действителна.

40 Вие сте претърпели дълъг интервал на безпокойствие и неприятности. Това време свърши, още веднъж ви чака триумф. Но неотложно започвайте да действате, другояче ще изпуснете опцията да постигнете добър резултат. Започналият интервал е удобен за положителни облаги. Ще се появят нови другари. Едно ваше остаряло предпочитание ще се извърши. Новото – също, само че малко по-късно.

41 Това, което през днешния ден давате на другите, ориста ще ви го върне с проценти, по тази причина внимавайте. Времето е удобно за обсъждане на проекти, а също по този начин и за интелектуална активност. Повечето ваши стремежи ще се изпълнят. Даже ще получите повече, в сравнение с сте се надявали.

42 Замисленото ще се реализира, направеното ще се изплати. Ще можете да окажете помощ на другите. Една работа, която началството ще ви поръча, ще се обърне в персонална полза за вас. Някой се готви да ви направи преференциално предложение. В най-близко бъдеще ще се появи опция ненадейно, само че в същото време да оправите финансовите си каузи.Желанието ви ще се извърши благодарение на висшестоящо лице.

43 В идния интервал ще ви съпътства триумф, само че доста е допустимо поради личния си дебелоглав да извършите неточност и да отблъснете от себе си тези, които нормално ви оказват помощ. Окажете им сами подпомагане и проявете повече толерантност в връзките си с тях. Напълно е допустимо в този интервал да обикнете човек, който по-рано ни ви е бил приветлив, не наложително в любовен проект.

44 Добре ще е в случай че присъща линия на вашето сегашно държание е сдържаността. Отнесете се деликатно към проблемите в връзките с хората, пробвайте се да оценявате дейностите им по-малко сериозно. Бъдете икономични. Вътрешно се пригответе за това, че скоро ще последват непредвидени събития, които не ви дават обещание нищо удобно. Изпълнението на желанията и очакванията е проблематично.

45 Всичко, което ще вършиме в сегашния интервал, ще приключи сполучливо. Една невидима мощ ще закрепи вашите връзки с хората, ще ви помогне да завържете нови тесни контакти, които по този начин или другояче ще станат удобни за вас. Следва ви някаква жена, която се стреми да загради пътя ви, да попречи да осъществите желанията си, да се намеси в живота ви. Независимо от това, желанията ви ще се изпълнят.

46 Това, върху което към този момент дълги години се трудите, най-сетне ще донесе добър резултат и ще бъде добре възнаградено. Трябва още малко да поработите – упорито и добросъвестно. Така скоро ще можете да разчитате на висока оценка и на самопризнание. Смелите и решителни дейности в този момент са доста по-благоприятни, в сравнение с бездейното изчакване. Доверете се на здравия смисъл и на интуицията, и тогава желанието ви евентуално ще се извърши. Идеите, които в дадения миг обмисляте, по-скоро ще донесат триумф.

47 Една от четирите най-лоши хексаграми. Сега интервалът е подобен, че не си коства да се заемате с каквото и да било ново начинание. Затайте се и чакайте. Мислите ви са незадоволително ясни. Някой от вашето обграждане, заемащ високо състояние, ще ви протегне ръка за помощ. Вслушайте се в препоръките на този човек. Вярата в личните ви сили в този момент е доста слаба. Не приемайте събитията прекомерно трагично, въпреки всичко и този отрицателен интервал ще отмине и събитията ще се подобрят.

48 Добре ще е в случай че протегнете ръка за помощ, даже в случай че вашите каузи не вървят напълно безпрепятствено. Впоследствие ще се убедите, че този метод на деяние ще се окаже преференциален за вас. В дадения интервал надали може да се разчита на самопризнание на вашите качества и достижения от страна на началството, което естествено е неприятно. Вие буйно желаете събитията да се трансформират, само че времето в този момент не е удобно за това.Колкото и да е необичайно, само че настоящето ви финансово състояние не е чак толкоз неприятно. Скромните ви стремежи могат да се изпълнят даже и в този момент, само че огромните – не.

49 Всичко към вас се намира в придвижване, всичко се трансформира, само че в края на краищата положителните резултати ще надминат дори най-смелите упования. В сегашния миг вие не се чувствате убеден в себе си, само че скоро увереността ще се върне към вас дружно с нови вероятности. Обстоятелствата ще се трансформират към по-добро.

50 Положението ще е удобно за вашите инициативи, в случай че уверено вземете върху себе си ролята на водач. Някои хора не се радват на триумфите ви. Не им обръщайте внимание. Внимавайте да не взимате или обещавате повече, в сравнение с сте способни да извършите. Силно въздействие върху вас и върху връзките ви с хората има цифрата 3. Работата, с която сте се заели, с други единомишленици, ще ви донесе триумф. Желанието ви ще се извърши, въпреки и не напълно по този начин, както в началото сте го мислили.

51 Вие сте близо до триумфа, само че някой ползва старания, с цел да ви попречи да го постигнете. Не му се ядосвайте. Това, което се стремите да получите, в действителност ще се окаже напълно друго, а не както сте си го представяли. Така че самоуверено и със спокойна душа го отстъпете на противника си. Скоро във вашето обграждане ще се случи нещо неприятно, само че на вас това няма да навреди. Даденият интервал е удобен за отмора. Не се нервирайте поради това, че събитията се развиват точно по този начин, а не по различен метод. Малко по-късно ориста ще ви се усмихне.

52 В сегашното е малко евентуално развиване в делата. Очевидно би трябвало да изчакате и чак тогава още веднъж да пристъпите към работа. Примирете се с събитията и съществено обмислете своето състояние, преди да се заемете с каквото и да е. По-високо главата! Победата над компликациите и интригите на недоброжелателите ще бъде ваша, освен това доста скоро.

53 Ако вие се придвижвате напред, усърдно обмисляйки всяка крачка, то триумфът няма да ви изневери в бъдеще. Щастието и отсега нататък ще остане ваш сателит, в случай че не поддавайки се на ангажименти, не започнете да изпреварвате събитията. Костенурката има не по-малко шансове да дойде първа на финала, в сравнение с заека. Вие сте при започване на дълъг път. Желанието в края на краищата ще се извърши.

54 В дадения интервал бъдете деликатни във всичко – изключително в любовните каузи. Случващото се възприемайте умерено и невъзмутимо, другояче може да попаднете в доста неприятно състояние.Близките седмици са доста удобни за подготовката за идващия – по-позитивен интервал.Изпълнението на желанието се забавя. Това е интервал, когато е по-добре да чакате и да мислите.

55 Тази хексаграма символизира есенната беритба, събирането на богатата годишна продукция. Това значи, че щастливата звезда блестящо осветява всички ваши каузи. Те се движат сполучливо и равно, а в бъдеще ще тръгнат и по-добре. Даденият интервал е изключително удобен за дейностите, свързани с изкуството и с творчеството. Независимо от това, че в този момент ви съпътства триумфът, няма цялостна убеденост в това, че вашите стремежи ще се изпълнят.

56 Съществуват всички предпоставки за триумф в делата. Вие сте доста честолюбиви. Бъдете деликатни, с цел да не развалите връзките си с приятелите и с сътрудниците. Много се ядосвате във връзка някакво неприятно събитие. Това е безразсъдно, не си коства да се тревожите за това. Желанието ще се извърши, в случай че не очаквате прекомерно доста.

57 Вашето състояние е объркано и в дадения миг няма да е толкоз просто да се ориентирате в него. Склонни сте да преставяте събитията прекомерно тъмно. Следвайте пътя, който ще ви покаже човек от вашето обграждане и се убедете, че това е най-хубавият излаз. След пет месеца ориста ви ще се промени към по-добро. Нещо попречва осъществяването на желанията ви в този момент. Жена ще ви помогне да премахнете пречките. В дадения интервал никога не позволявайте да ви склонят към дейности и мисли, които ви се костват неправилни.

58 Подтиснато въодушевление скоро ще се разсее. Не подценявайте положителния съвет на другар и се пазете от неприятни изявления по адрес на близките. Много удобен интервал за всичко, що се отнася до изкуството и търговията. Не се ядосвайте за това, което не може да измененията. Пазете успокоение, щастието към този момент наближава.

59 След дълъг интервал на несполуки още веднъж изгрява слънцето на триумфа. Ще придобиете всичко, към което се стремите. Очакват ви блестящи и триумфи в работата, в научните и в любовните каузи. В най-скоро време ще ви се почви късмет да заемете позицията на водач. Желанието ви се извършва и ще се извърши изцяло, в случай че продължавате да действате упорито и целеустремено.

60 Вашето време настъпи! Захващайте се интензивно за работа! Но помнете, че би трябвало да обръщате внимание даже на най-малките елементи. Иначе всичките старания ще отидат напразно. Не приемайте прекомерно преждевременно това предложение, което преди малко са ви създали или ще ви създадат. Напълно е допустимо, че то е много по-малко преференциално, в сравнение с наподобява на пръв взор. Същото се отнася и за новите любовни и другарски връзки.

61 Сега за вас е преференциално да работите не самичък, а в съдействие с други. Внимавайте да не надцените умствените си качества, с цел да не станете високомерни и невъздържани. Това може да заплаши реализирането на проектите ви. Постарайте се да бъдете по-скромни и сдържани. Само при положение, че желанията ви за рационални и почтени, те ще се изпълнят. Един човек в най-близко бъдеще ще обърне внимание на качествата и опциите ви и ще ги оцени по достолепие. Това в огромна степен ще ви помогне в придвижването ви по пътя на триумфа.

62 Възможно е да се разочаровате в този, който обичате. Не го приемайте прекомерно трагично. Най-добрият късмет, който най-сигурно от всички би спомогнал за осъществяването на вашето предпочитание, сте го изпуснали, само че скоро ще се появи нов. Даденият интервал е присъщ с опциите си за положителни облаги, само че е малко подобаващ за дълги пътувания. В сегашния миг вие придавате огромно значение на дреболиите и по този метод унижавате себе си.

63 Ако сте се скарали с някого, незабавно се обърнете към трето лице с молба да изиграе роля на медиатор сред вас.Не се поддавайте на желанието още веднъж да придобиете в миналото достигнатото сполучливо състояние. Ако деликатно обмислите този съвет и го последвате, премията ще е най-пълно реализиране на желанията ви. В дадения миг не хвърляйте всичките си сили в своето начинание, то няма да докара до триумф.Намисленото съответно предпочитание ще се извърши с известно закъснение.

64 Успехът, който ще означи всички ваши каузи, стои на прага. Но още е рано да действате. Ако се движите напред задоволително деликатно, събитията от ден дневно ще се подреждат все по-добре. Желанието ви ще се извърши в най-скоро време. Наближава благополучен интервал във вашия живот, който няма да чакате още дълго.

Превод: Драгомир Денев/ beu.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР