Съветниците от групата на ПП ГЕРБ в Асеновград ще поискат

...
Съветниците от групата на ПП ГЕРБ в Асеновград ще поискат
Коментари Харесай

Гласуват оставката на председателя на ОбС-Асеновград

Съветниците от групата на Политическа партия ГЕРБ в Асеновград ще изискат оставката на ръководителя на Общинския съвет в града - лекар Светозар Шуманов.
Това следва да се случи на днешното постоянно съвещание на локалния парламент, когато докладната бележка ще влезе за разискване и гласоподаване. Точката ще бъде подредена като първа от дневния ред. Решението за искане оставката на Шуманов е единно и е подкрепено от всички съветници от асеновградската група на Политическа партия ГЕРБ. Те настояват, че претекстът за претенции избор на съмнение е политически, само че отхвърлят коментар по тематиката, преди да се организира днешната сесия. Председателят на Общински съвет-Асеновград обаче е на противоположно мнение, като счита, че подписката против него е персонална.
Той заема поста втори мандат, като за времето до момента оставката му е желана два пъти. Основанието за настояванията преди време бе, че " неглижира въпросите, сложени от опозицията, и от време на време отношението му е надменно, а на моменти даже безпардонно ".
„ Запознат съм с това, че се приготвя докладна за отстраняването ми от поста, само че въпреки всичко едно от отговорностите на опозицията е да подлага на критика професионалните ми пълномощия. “, съобщи в отговор лекар Светозар Шуманов. Местният парламент на Асеновград ще гласоподава скрито предлагането за оставката на общинския ръководител, а с цел да остане на поста той би трябвало да бъде подсилен от минимум 17 от съветниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР