Съветниците от групата на БСП за България предложиха пакет от

...
Съветниците от групата на БСП за България предложиха пакет от
Коментари Харесай

Групата на БСП в Столичния съвет предложи пакет от 19 антикризисни мерки

Съветниците от групата на " Българска социалистическа партия за България " предложиха пакет от 19 антикризисни ограничения за облекчение на социално-икономическото състояние в Столична община по отношение на разпространяването на COVID-19. Те допълват оповестените от държавното управление ограничения и целят да поддържат развиването на стопанската система и бизнеса в града и да облекчат неподходящите последствия върху финансово-икономическото положение на жителите на столицата. Съветниците от Българска социалистическа партия упорстват ограниченията да бъдат осъществени посредством използване на справедливи и надеждни критерии и контролни механизми.

Пакетът с 19-те оферти беше импортиран от заместник-председателя на Постоянната комисия по финанси и бюждет и на групата на Българска социалистическа партия в СОС Иван Таков, който е представителят на социалистите в основаната по неотложност предходната седмица работна група за предприемане на антикризисни ограничения в Столична община.

" В нашите ограничения предлагаме при опция и справедлива нужда да бъдат употребявани средства, обезпечени по стратегии на Европейски Съюз от планове с ниска степен на значимост в спешна конюнктура и оповестено изключително пложение, както и в допълнение финансиране на бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура посредством субвенция от държавния към общинския бюджет, сподели Иван Таков. - Така ще може да бъдат финансирани ограничения, признати от Следствен отдел към окръжна прокуратура за облекчение на социално-икономическото състояние в града. Освен обществени и финансови, предлагаме и ограничения, свързани с превоза и образованието в София. Не се колебая, че всички в работната група ще бъдем виновни и най-важните ограничения ще ги приемем бързо, с цел да бъдем от помощ и изгода за жителите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР