Съветници от ГЕРБ в Столичен общински съвет (СОС) предлагат онлайн

...
Съветници от ГЕРБ в Столичен общински съвет (СОС) предлагат онлайн
Коментари Харесай

Общински съветници от ГЕРБ в предлагат заседанията в София да се излъчват онлайн

Съветници от ГЕРБ в Столичен общински съвет (СОС) оферират онлайн осъществяване на комисии и съвещания при оповестено изключително състояние.
Общинарите Малина Едрева, Силвия Христова, Елен Герджиков, Николай Стойнев и Ботьо Ботев внесоха отчет с предложение за смяна в настоящия Правилник за активността на СОС, която да разреши отдалеченото осъществяване на съвещания на комисии и сесии на съвета.
Целта е да се преглеждат единствено и само отчети, свързани с ограничения по отношение на изключителното състояние, като Председателският съвет ще дефинира въпросите, които да се включат в дневния ред.
Присъствието на съветниците ще се реализира чрез конферентна връзка, която разрешава определяне на самоличността и присъединяване в полемиките и вземането на решения. За жители и други заинтригувани страни ще има разгласен имейл адрес, на който могат да изпращат мнения, мнения и въпроси по обсъжданите тематики. Заседанията ще се излъчват онлайн през интернет страницата на Столичен общински съвет, в You Tube и Фейсбук.
Председателят на СОС Елен Герджиков, в качеството му на член на Управителния съвет на Националното съдружие на общините в България, насочи и документално предложение за законодателна смяна, уреждаща отдалечени съвещания на общинските препоръки при оповестено изключително състояние.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР