Съветникът от ОБС Благоевград Павлин Янкулски се превърна вчера в

...
Съветникът от ОБС Благоевград Павлин Янкулски се превърна вчера в
Коментари Харесай

Звезда за един ден! Д-р П. Янкулски не напуска ОБС Благоевград, разсеяните съветници, медии, политици и общественици не разбрали изявлението му

Съветникът от ОБС Благоевград Павлин Янкулски се трансформира през вчерашния ден в " звезда за един ден ", заявявайки от трибуната на локалния парламент,че подава заявление за овакантяване заради неспособност за работи в " компрометирания " общински съвет.

„ Днес подадох заявление за преустановяване на пълномощията ми като общински консултант. Бих желал категорично да поясня, че това не е оставка, а преустановяване на присъединяване ми в един злепоставен съгласно мен орган на локално самоуправление след отхвърли на Общински съвет – Благоевград да допусне каквато и да е форма на директно ръководство на жителите, било то референдум, или общо заседание на популацията “.каза Янкулски.

Изричайки тези думи на вчерашната сесия на ОБС,на която с изключение на съветниците, имаше политици, жители и общественици, протестиращи против желанието за вдишване на 17 млн. дълг за парк Бачиново, Янкулски получи овации на присъстващите в залата и персоналните поздравления на сътрудниците си за достойната постъпка.

Медиите гръмнаха с новината,че съветникът Янкулски напуща демонстративно,заради това,че сътрудниците му не са позволили точката за заема да бъде гласувана наново. Форумът на Struma.com завря от хвалебствени мнения и поздравления за достойното решение на съветника..

Янкулски бе приветстван неведнъж... За малко обаче!.. Часове по-късно се оказа,че всички ние - съветници, кметски екип, присъстващи в залата жители и медии сме се объркали,тъй като не сме разбрали изказването му. Съветникът Янкулски пропуснал да посочи, че думите му са откъс . Цитирал изказване на настоящия кмет Илко Стоянов, който през 2018-та напусна общински съвет,обявявайки,че ОБС тогава е злепоставен ине е създал нищо градивно.

Янкулски продължи с размислите си по-късно,че с изказването си от трибунатанаправил самобитен тест за това " кой не слуша в час. " Не четете медии, слушайте ме какво приказвам ",казал по-късно Янкулски,който нямал никакво желание да напуща съвета.

Язък за аплодисментите! Така се наложи да махнем новината,че напуща, заедно с хвалебствията във връзка с съветника и да си дадем сметка,че направихме недостоен пиар на доктора от РЗИ Павлин Янкулски, трансформирайки го в " воин за един ден "

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР