Съветникът на вицепремиера по еврофондовете Томислав Дончев - Мартин Дановски

...
Съветникът на вицепремиера по еврофондовете Томислав Дончев - Мартин Дановски
Коментари Харесай

Съветник на Дончев ще ръководи втора многомилионна агенция

Съветникът на вицепремиера по еврофондовете Томислав Дончев - Мартин Дановски застава отпред на втора държавна конструкция, която ще ръководи стотици милиони левове от европейските фондове. Това излиза наяве от решение на Министерския съвет.

На съвещанието на държавното управление в сряда Дановски е избран за ръководител на Държавна организация за научни проучвания и нововъведения. Тя беше основана с разпореждане на Министерския съвет от 14 септември 2020 година

Новата държавна конструкция ще ръководи половин милиард лв. от еврофондовете, сподели в петък по време на парламентарния надзор Томислав Дончев.

Дановски е определен да я оглави, тъй като има значителен опит, като експерт в региона на капиталовия маркетинг, бизнес и мениджмънт консултациите в частния бранш, се споделя в държавното известие.

Дановски е и ръководител на Управителния съвет на " Фонд управител на финансови принадлежности в България " ЕАД, така наречен, който ръководи към един милиард лв. от еврофондовете посредством финансови принадлежности. В държавното известие не е конкретизирано дали той ще напусне този пост или ще съвместява и трите позиции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР