Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович смята, че

...
Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович смята, че
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Войната може да продължи още 20 години

Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович счита, че войната сред Украйна и Русия може да продължи през идващите две десетилетия , заяви " Униан ".

В същото време Арестович си спомни предходната си " прогноза " за войната до 2035 година.

Според него самата продължителна война няма да е такава, каквато е в този момент, т.е. евентуално ще има по-малко бойни дейности.

" Война в този смисъл, в цивилизационен смисъл. Това не значи безусловно военни конфликти. Може да е преди 42-ра, просто би трябвало да разберете по какъв начин ще се случи. Най-важното е, че Украйна предлага дейни механизми за битка с това " - сподели Арестович.

По-рано той сподели, че войната може да продължи до 2035 година, през който интервал са " обезпечени " постоянни военни конфликти. " Така ще бъде и с нас. Не знам дали ще са нужни пет, само че имаме обезпечени няколко военни конфликта до 2035 година Това значи конфликт на всеки две, а може би и на пет години. И огромни конфликти на всеки седем до осем години, ", означи Арестович на 10 април.
 Съветник на Зеленски: Войната ще завърши до май
Съветник на Зеленски: Войната ще завърши до май

Краят на войната ще зависи от това какъв брой запаси Кремъл е подготвен да отдели за акцията си

Трябва да се означи, че Алексей Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност на Украйна, счита , че не може да има кротичък контракт с Русия - допустима е единствено капитулацията на Руската федерация.

Войната в Украйна стартира на 24 февруари, когато съветският президент Владимир Путин стартира това, което той назова " специфична военна интервенция ", най-голямата офанзива против европейска страна след Втората международна война.

Преговорите сред Киев и Москва - в които Арестович не взе участие персонално - до момента дадоха напълно малко резултати, с изключение на няколко филантропични коридора от обсадените украински градове.

Повече от 5 млн. са бежанците.
 Съединени американски щати: Русия възнамерява да анексира Донецк и Луганск
Съединени американски щати: Русия възнамерява да анексира Донецк и Луганск

Москва възнамерява да провежда референдуми някъде в средата на май
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР