Съветникът на Ред Бул във Формула доктор Хелмут Марко не

...
Съветникът на Ред Бул във Формула доктор Хелмут Марко не
Коментари Харесай

Доктор Марко: Хамилтън се дразни, че Макс е с по-голяма заплата

Съветникът на Ред Бул във Формула лекар Хелмут Марко не пропуща случай да изкоментира всичко, което се случва със противниците на Макс Верстапен. Сега някогашният водач не пропусна спекулациите, че 7-кратният международен първенец Люис Хамилтън може да напусне Мерцедес и да премине във Ферари.

„ Има две неща, които в действителност нервират Хамилтън – изясни лекар Марко. – Първото е, че той към този момент не е международен първенец и че ще му е мъчно още веднъж да завоюва купата. А второто е, че Люис към този момент не е водачът във Формула 1 с най-голяма заплата. Макс Верстапен е №1 по този индикатор. Но благодарение на Ферари Люис може да промени това. ”

Преди дни Тото Волф отхвърли опцията Хамилтън да премине във Ферари и напомни, че тези клюки се появяват постоянно, когато британецът би трябвало да преподпише с отбора, с който завоюва 6 от 7-те си международни трофеи.
 Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР