Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко

...
Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко
Коментари Харесай

Доктор Марко: Михаел е най-великият, но Ралф е в грешка

Съветникът на Ред Бул във Формула 1 лекар Хелмут Марко реши да отговори на следващите рецензии на Ралф Шумахер към работата му, които бяха подбудени от това, че Мик Шумахер даже не попадна измежду претендентите за място в Алфа Таури за този сезон.

Ралф изясни, че лекар Марко „ има проблем с семейството Шумахер ”, като това стана преди надпреварата в Монако, а Шумахер разясняваше борбата за мястото в Алфа Таури, освободено от Пиер Гасли и заето в последна сметка от Ник де Врийс. Племенникът на Ралф и наследник на Михаел Шумахер – Мик, прекара две години в Хаас, само че беше освободен в края на предишния сезон и в този момент е авариен водач в Мерцедес.

„ Нямам проблем с семейството Шумахер – изясни лекар Марко пред OE24. – За мен, Михаел Шумахер е най-великият водач и аз постоянно си приказвам с Ралф. Но има едно нещо, за което той е в неточност – нашата стратегия във Формула 1 се базира на представянето на пистата, а не на маркетинга. ”
 Ралф Шумахер: Доктор Марко има проблем с нашата фамилия Ралф Шумахер: Доктор Марко има проблем с нашата фамилия
Така лекар Марко става следващият, който припомня на Ралф, че Мик просто не е задоволително добър, с цел да кара във Формула 1, като Хелмут го направи извънредно елегантно – нещо, което е извънредно нетипично за него.
 Физикела съпостави Верстапен с Шумахер Физикела съпостави Верстапен с Шумахер
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР