Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко

...
Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко
Коментари Харесай

Доктор Марко: Не се притесняваме от шпионаж

Съветникът на Ред Бул във Формула 1 лекар Хелмут Марко разгласи, че международните първенци не се тормозят от шпионаж от страна на другите тимове, защото са взели задатък при основаването на новия RB19.

„ За първи път от доста години сме доста уверени в самото начало на зимните проби – изясни някогашният водач. – Техническият правилник е без огромни промени за новия сезон, което значи, че и колите са еволюция на тези от предходната година. Не се тормозим от шпионаж от страна на другите отбори защото таванът на бюджетите не разрешава реализирането на огромни промени по колите в хода на сезона. Никой не може да си разреши да осъществя концепциите си без да е уверен, че те ще проработят на 100 %. ”

Все отново, лекар Марко изясни, че ще има „ прекопирване ” на обособени детайли, стига те да могат да бъдат „ наместени ” в концепцията на колата, за която ще се употребяват.
 Макс след 157 обиколки: Никакви проблеми! Макс след 157 обиколки: Никакви проблеми!
„ Очаквам максимален интерес да има нашите решения, свързани с оформлението на пода на автомобила. Там са скрити най-големите секрети за новия сезон във Формула 1 ”, изясни лекар Марко.
 Верстапен над всички в първия ден на тестванията в Бахрейн Верстапен над всички в първия ден на тестванията в Бахрейн
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР