Съветникът на Ред Бул д-р Хелмут Марко направи изненадващо сравнение

...
Съветникът на Ред Бул д-р Хелмут Марко направи изненадващо сравнение
Коментари Харесай

Верстапен е най-бърз във Ф1, но Хамилтън все още е по-добър

Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко направи изненадващо съпоставяне сред водача на отбора Макс Верстапен и международния първенец Люис Хамилтън. Според Марко, младият холандец е най-бързият водач във Ф1 сега, само че шесткратният международен първенец въпреки всичко си остава по-добър като цяло.

" Въпреки обстоятелството, че Люис Хамилтън е към този момент шест пъти международен първенец, Макс Верстапен в този момент е най-бързият и добър водач във Формула 1 " отсече Марко, само че по-късно беше помолен да посочи, дали неговият играч е най-хубавият по принцип, и посочи: " Не. На пистата Макс може и да е по-бърз, само че в случай че приказваме за изцяло приключен играч, Хамилтън към момента е по-добър ".

" Той има невероятна скорост и величествен опит. Това го виждаме още веднъж и още веднъж. Той нормално не е в челото в свободните тренировки, само че се активизира в квалификацията и прави най-хубава обиколка. Пилотирането му е впечатляващо – да вземем да вземем за пример Монако: той караше постепенно на местата, където е невероятно да има изпреварване, и по този начин пазеше гумите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР