Съветникът на президента Румен Радев по парламентарните въпроси Антон Кутев

...
Съветникът на президента Румен Радев по парламентарните въпроси Антон Кутев
Коментари Харесай

Антон Кутев отново ще е говорител на служебното правителство

Съветникът на президента Румен Радев по парламентарните въпроси Антон Кутев още веднъж ще бъде представител на служебното държавно управление , оповестява " ". Той ще бъде на този пост за трети път.

Той бе консултант на служебния министър председател Стефан Янев и представител на двата служебни кабинета предходната година. На 17 ноември предизвикан от изборната загуба, той подаде оставка от поста, откакто изиска отдръпването на Корнелия Нинова като водач на Българска социалистическа партия. Тогава изясни, че " не желае да въвлича служебното държавно управление в ненужно напрежение. "

Антон Кутев е роден в София на 13 септември 1968 година Завършва приблизително обучение в 119 ЕСПУ „ Вл. Башев “ в столицата. Магистър в НХА „ Н. Павлович “ София със компетентност „ Изкуствознание “. От 2003 до 2007 година е общински консултант в Столичния общински съвет, член на Управителния съвет на Общински приватизационен фонд. От 2007 до 2009 година е заемал поста търговски шеф на „ Business week България “.

Избран е за депутат в 41-ото и 42-ото Народно заседание. От 2017 до 2021 година е определен за депутат в 44-ото Народно заседание, където е оглавявал Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР