Съветникът на президента Иво Христов взе отношение по масираната тролска

...
Съветникът на президента Иво Христов взе отношение по масираната тролска
Коментари Харесай

Съветникът на президента Иво Христов: Троловете на властта фалшифицират мои документи

Съветникът на президента Иво Христов взе отношение по масираната тролска офанзива, която се води против него в последните дни в обществените мрежи.
Христов, който е една от най-важните фигури в обкръжението на Румен Радев и шеф на кабинета му, в последните дни е жертва на пост, в която се споделя, че има съветско поданство с прикрепена " документи " по случая, която наподобява по този начин:

" Троловете на властта популяризират този фалшификат. Отвъд вопиющата нелепост на внушението, за отбелязване е, че главата ми е изрязана от една фотография в пресата, разтеглена по хоризонтала и инсталирана върху непохватно обработени плещи. А подписът, който даже не търси да наподоби моя, потъва под някакъв ред.
Изводът е: политическите съперници фабрикуват имитации. Следователно всяко тяхно изказване би трябвало да се приема за машинация, до доказване на противното.
Второто наблюдаване е, че макар очевидността на фалшификата, мнозина разясняват. Възмущават се. Всеки мотив за оклеветяване е добър, бил той и подправен ", написа Христов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР