Съветникът на председателя на Държавната дума на Русия и първи

...
Съветникът на председателя на Държавната дума на Русия и първи
Коментари Харесай

Руски съветник: България ни предаде два пъти

Съветникът на ръководителя на Държавната дума на Русия и първи зам.-председател на Синодалния отдел по взаимоотношенията на съветската черква с обществото и медиите Александър Щипков, разяснява във „ Facebook “, че България е предала страната му два пъти и акцентира, че думите на московския патриарх, изречени пред президента Румен Радев в София са били „ очевиден пердах “.

Министерство на вътрешните работи пази патриарх Кирил от обществените мрежи

Патриарх Кирил на Шипка: Тук е свещено място

„ Горд съм с съветския патриарх. Пред целия свят той съобщи на водачите на българския хайлайф нашата обща история “, уточни Щипков.

„ Руснаците освободиха България от турците. Проливайки кръв. Те не желаеха нищо в подмяна. Ние защитихме нашата обща религия. Ние защитихме името на Христос от опозоряване. А България ни съобщи два пъти: през 1941 година и през 1991 година “, написа Щипков.

Според него, „ патриархът приказва твърдо и решително. Говори от позицията на истината и силата. Той приказва от името на руснаците. Той приказва като човек, който осъзнава историческата отговорност за думите и делата си на поста, който Господ му е упълномощил “.

„ Актът на Негово светейшество патриарха на Москва и цяла Русия провокира у съветския човек горделивост с отечеството му. Това не е залепена лента с името на родината върху спортна чанта. Това е очевиден пердах “, акцентира Щипков.

„ Патриархът възвърне историята, затвори разривите в историята. Почувства тъканта на историята. Той прави история. Той е съветският патриарх “, счита съветникът на ръководителя на Държавната дума на Русия.



За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР