Съветникът към американското посолство в Москва Тим Ричардсън е бил

...
Съветникът към американското посолство в Москва Тим Ричардсън е бил
Коментари Харесай

Искат обяснение от съветник в американското посолство в Москва

Съветникът към американското посолство в Москва Тим Ричардсън е бил привикан в Министерство на външните работи , с цел да се организира с него диалог за публикуването на информация за неразрешените от управляващите манифестации на опозицията.

На уеб страницата на дипломатическата задача и в Туитър акаунта на посолството се е появила скица за провеждането на митинга в столицата . Министерство на външните работи прави оценка публикуването на тази информация като пропаганда в употребява на уредниците на акцията, която не е позволена от управляващите, и опит за интервенция във вътрешните работи на Русия , написа организация Новости.
 Навални може да е токсичен, позволява доктор
Навални може да е токсичен, позволява доктор

Вчера съобщихме, че Навални е приет в болница в московска болница поради алергична реакция

По-рано представителят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че маршрутът на митинга и шествието в обявата е бил написан безусловно минута по минута , а американското посолство интензивно е коментирало развиването на митинга. Освен това, Захарова знае, че немски публицисти намерено са призовавали към присъединяване в акцията.

Захарова се закани, че Русия ще осведоми както немските, по този начин и американските управляващи, че дипломати и медии от техните страни се намесват във вътрешните работи на страната.

Припомняме, че огромната акция на опозицията бе белязана от продължаващи и до този миг арести. Броят на краткотрайно арестуваните по време на митингите през уикенда надвиши 1000. Над 70 са към този момент присъдите за последния протест - арест с друга продължителонст и санкции.

Лидерът на опозицията Алексей Навални беше задържан на 24 юли и наказан на 30 денонощия арест . Вчера стана ясно, че Русия е замразила огромен брой банкови сметки на Навални по отношение на следствие за пране на пари. Друг от водачите - Дмитрий Гудков, арестуван на 30 юли, получи същата присъда. Присъди сред 10 и 30 дни получиха също Иля Яшин, Иван Жданов, Владимир Милов, Юлия Галямина, Александър Соловьов. Въпреки това митингът се състоя и беше съпроводен от полицейско принуждение.
 Над 10 000 на митинг в Москва поради възбрана опозицията да взе участие в локалните избори
Над 10 000 на митинг в Москва поради възбрана опозицията да взе участие в локалните избори

Протестиращите държаха плакати с надписи " Имам право да предпочитам " и " Путин лъже "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР