Съветник на Доналд Тръмп, който е предложил да се хвърлят

...
Съветник на Доналд Тръмп, който е предложил да се хвърлят
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп, предложил да хвърлят атомни бомби в Афганистан, назначен в Държавния департамент

Съветник на Доналд Тръмп, който е предложил да се хвърлят нуклеарни бомби в Афганистан след офанзивите на 11 септември 2001 г ., получи върховен пост в отдел към Държавния департамент, обвързван с надзор над въоръжението, написа " Индипендънт ".

Франк Вуко, някогашен водещ на консервативно радиопредаване и сътрудник от военноморското разузнаване, също стартира крайнодесни тайни теории , такива като изказванията, че някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама не е роден в Съединени американски щати, че топ консултант на Хилари Клинтън има връзки с " Мюсюлмански братя " и някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън е приел исляма по време на аудиенция в Саудитска Арабия.

Преди няколко години Вуко оповестил, че Вашингтон е трябвало да пусне няколко нуклеарни бомби в Афганистан на идващия ден след 9/11.

Тръмп неведнъж декларира, че може да завоюва войната в Афганистан за седмица без потребление на нуклеарни оръжия , само че не желае да го направи, тъй като ще избие 10 милиона души.

Вуко е работил като старши консултант в Департамента по сърцевина сигурност и е водил екип със задача използване на наложена от Тръмп възбрана за пътешестване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР