Съветите за секса са една от най-популярните теми, както в

...
Съветите за секса са една от най-популярните теми, както в
Коментари Харесай

Само за играчи: Три правила за незабравим секс

Съветите за секса са една от най-популярните тематики, както в женските, по този начин и в мъжките издания. „ Едно придвижване, което ще го/я омагьоса “, „ 69 съвета за орални милувки “, „ Секс-номерата, които още не знаете “ – интернет е цялостен със публикации на интимна тема. Дали обаче тайната на хубавия секс може да се открие в доктрина, формирана от субект със субективна оценка? Всичко е самостоятелно и зависи и от индивида, с който се впускате в любовна случка. Например, в случай че мъжът се възбужда от пердах с бич, жена без сходни пристрастености мъчно ще му стане добра партньорка, колкото и да се старае. Освен това сексът не е някакъв олимпийски спорт, нито конкуренция за Нобелова премия. За благополучие днешно време интимните удоволствия не са лимитирани от правила, върхове и достижения. Въпреки това нарасналото търсене на секс-съвети демонстрира, че милиони хора имат предпочитание да завоюват съкровен „ Оскар “ в номинациите „ Разкрепостеност “ и „ Виртуозност “. А и по какъв начин другояче да натрупаш опит в сфера, за която не е признато да се приказва прекомерно искрено? Явно по тази причина и сътрудниците не бързат да си кажат един на различен какво им харесва или какво биха желали да пробват – никой не желае да наподобява като аматьор. Представяме ви 3 универсални правила, които ще ви бъдат от изгода с всевъзможни сътрудници и във всевъзможни обстановки.

Правило № 1: Качеството идва с опита
Сексът става по-хубав с практиката, която не можете да замените с четене или слушане на информация. Проучвайте не еротичните препоръки в списанията и обществените мрежи, а хората, с които ги практикувате. Освен това половата подготвеност върви ръка за ръка с разбирането на личностните ви и физически особености. На тези, които са по природа полигамни, ще им е малко по-трудничко, просто тъй като всеки сътрудник си има своята визия за ужасно превозване в леглото.

Правило № 2: Вслушвайте се в колегата
Редица изследвания удостоверяват, че взаимното схващане е движещата мощ на приемливия секс. Ако в действителност сте загрижени за това да станете по-добри в леглото, би трябвало да си създадете един елементарен табиет – да слушате колегата. Основните знания по анатомия, несъмнено, също няма да са непотребни. Според изследване, оповестено в American Sociological Review, равнището на удовлетворение от секса и броят на постигнатите от дамите оргазми внезапно нарастват сред първата среща и идващите интимни контакти. Авторката на проучването Елизабет Армстронг акцентира, че „ опознаването на колегата играе роля даже при липса на продължителна обвързаност “. В анкети и изявленията множеството участници в изследването са споменавали, че са се чувствали неудобно при първи секс с нов сътрудник и че е значимо сътрудниците да изучат взаимно телата си. Сексуалните връзки, като всевъзможни други връзки, се свеждат до другарство – и при обмена на опит е добре да изразявате мислите си допустимо най-разбираемо. Не разчитайте на скрити знаци и подмятания, те могат да бъдат разбрани неправилно. Партньорът ви има правото да знае какво имате поради с кодовите си думички и жестове. Бъдете по-конкретни. Ако ви харесва това, което се случва, кажете си непосредствено „ Това ми харесва “. Ако ли не – обяснете какво точно не ви подхожда, само че с мек звук, без рецензии и насмешки. И въпреки да е доста значимо да говорите за това, което ви доставя наслаждение, спазвайте рационална поредност, разкривайки тази информация. Ако актът е бил надалеч не най-задоволителният за вас, до момента в който не сте трайно обвързани, не е нужно да заявявате претенциите си още първата нощ. Препоръчително е да започнете с някакви по-разпространени насоки, с цел да изградите доверие с колегата.

Правило № 3: Изследвайте се един различен
Ако всичко дотук ви звучи прекомерно самоуверено, пробвайте деликатната експозиционна терапия Sensate Focus, създадена от водещите откриватели на човешката половост Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън. Идеята е да докосвате колегата за лично наслаждение, отбелязвайки деликатно чувствата си. Според двамата сексолози процесът стартира от целувки и докосвания до случайна част на тялото, без гърдите и гениталиите (и отново подсещаме – би трябвало наслаждение да изпитвате вие, а не партньорът) и продължава 4-6 седмици на четири стадия, в които ще се редувате кой е „ докосващият “ и „ докосваният “. Целта на упражненията е да изградите същинска непосредственост и да спрете да се срамувате от същинските си стремежи. Според Мастърс и Джонсън това ще ви помогне да станете по-добри в секса – и в любовните връзки като цяло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР