Съветите, които ще прочетете по-долу, са от професионални инструктори –

...
Съветите, които ще прочетете по-долу, са от професионални инструктори –
Коментари Харесай

Защо да приемаме Л-карнитин?

Съветите, които ще прочетете по-долу, са от професионални инструктори – нашите другари от фитнес клуб " ", тъй че можете да им се доверите без никакви опасения.

Независимо от това какви са вашите цели – да редуцирате тежестта си, да изградите мускулна маса, да преструктурирате тялото си, вашият късмет за триумф се усилва, в случай че приемате Л-карнитин.

Ще попитате за какво?

Заливат ни хиляди реклами, представящи препарати за намаляване, кремове, ампули, таблетки, в които, в случай че се зачетете, ще видите, че главната съставна част е Л-карнитин. Може би сте се чудили какво тъкмо съставлява той.

Л-карнитин се синтезира от аминокиселините лизин и метионин в черния дроб и бъбреците. Той е витаминоподобна субстанция. Набавя се и от някои храни, като огромни количества се съдържат в аленото месо и по-малки в млечните артикули.Основното му предопределение е да придвижва мастните киселини с дълга разклонена верига през клетъчната мембрана, с цел да доближат митохондриите. Преминаването през клетъчната мембрана се реализира единствено в случай че всяка мастна молекула се свърже с молекула карнитин и по този начин преминат взаимно в митохондриите, които са по този начин наречените клетъчни „ пещи ". Попаднали там, посредством оксидацията мастните киселини се разграждат, като освобождават сила. Карнитинът се свързва с токсичните отпадъчни артикули на метаболизма и оказва помощ те да бъдат изведени на открито от митохондриите, т.е. улеснява редуцирането на тежестта, като подкрепя разграждането на мазнините и в същото време дава сила.

Установено е, че Л-карнитинът оказва помощ също така за по-бързото възобновяване, както и за угнетяване на апетита. Ето защо  е един от главните арсенали за битка с мазнините. Той освен защищава тялото ви от складирането им, само че покачва аеробния ви потенциал, с цел да ви помогне да горите повече калории. Л-карнитин служи и като антиоксидант, който може да помогне за попречване на повреди, нанесени на здравите кафези от свободните радикали. Той може да ви помогне, когато имате простуда или разнообразни сезонни алергии.

Л-карнитинът помага за предотвратяване на мозъка от увреждания, свързани със напрежението и възрастта. Приемането му може да ви помогне и да повишите своята мощ, което ще ви даде опция да упражнявате с по-големи тежести и да изграждате по-голяма и мощна мускулатура.

Със стареенето стартира и загубата на костна маса. Това е неминуем развой. Увеличават се възможностите за фрактури, остеопороза, артрит и други костни болести. За благополучие посредством приемане на Л-карнитин този развой може да бъде занимателен.

За метода на банкет и количеството попитайте своя персонален инструктор.

Автор: Ивелина Кирилова, фитнес инструктор

 

 




Ивелина Кирилова, фитнес инструктор

Тренирала е спортна гимнастика 10 години. Завършила е бакалавърска степен в НСА “Васил Левски ” по компетентност “Треньор по спортна гимнастика ”. Магистърската й степен е “Адаптирана физическа интензивност и спорт ”. Има дълготраен опит като личен треньор. В момента е състезателка по силов трибой ( “пауърлифтинг ”).
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР