Съвети от фармацевтична компания…Днес ще ви дадем едни много полезни

...
Съвети от фармацевтична компания…Днес ще ви дадем едни много полезни
Коментари Харесай

Как правилно да пиете лекарства, за да ви помогнат наистина

Съвети от фармацевтична компания…

Днес ще ви дадем едни доста потребни препоръки, които ни предложи фармацевтката Оля Ловчикова. За наше удивление се оказва, че да не смесваме хапчетата с алкохол е най-малкото, което не трябва да вършим.

1. Сок от грейпфрут, мляко, чай, кафе, какао, кола, алкохол. Това не е менюто в бизнес класа на самолетна компания, а всичко, с което не бива да приемате с медикаментите. Всички тези артикули имат качеството или да въздействат на самото лекарство, или на черния ви дроб, който и без друго си е претрупан.

2. Когато ви изпишат антибиотици, не спирайте да ги пиете, единствено тъй като сополите ви са спрели да текат. Антибиотиците не са единствено за това да убият бактериите, само че и техните спори, които остават вътре във вас.

3. На всяко лекарство си написа по какъв начин би трябвало да се пие – след ястие, преди ястие или по време на ястие. Във всички случаи избягвайте да пиете хапчета, когато ядете плодове. Те основават слуз в стомаха, по която остава част от препарата.

4. Съществуват 2500 дейни медикаменти и в случай че лекарите тестват взаимоотношенията сред всичките, лабораторните мишки ще умрат прекомерно бързо. Затова: смесването на повече от 5 медикаменти е непредсказуемо! Не превишавайте тази норма.

5. Ако лекарят ви е изписал антидепресанти на основата на инхибиторите, наложително махнете от менюто бананите, шоколада и кашкавала. В тях се съдържа тирамин. Не че ви плашим, само че кашкавал с инхибиторни медикаменти води само че инфаркт.

6. Винаги пийте лекарството най-малко ден откакто сте се почувствали добре. Често заболяванията единствено чакат да спрете лекарството и излизат от окопите.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР