Съветът за сигурност на ООН се надява, че ще може

...
Съветът за сигурност на ООН се надява, че ще може
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на ООН ще проведе среща за Сирия през август

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации се надява, че ще може да се събере през август за консултациите по отношение на политическата обстановка в Сирия. Това заяви ръководителят на Съвета за сигурност и полски дипломат в Организация на обединените нации Йоана Вронечка на брифинг, съобщи БГНЕС.
Срещата за търсене на политическо решение на спора в Сирия беше планувана да се организира на 25 юли, само че беше анулирана заради невъзможността на специфичният делегат на Организация на обединените нации за Сирия - Геир Педерсен, да взе участие.
Според месечната стратегия за работа на Съвета за сигурност срещата за Сирия е планувана за 19 август, осведоми още РИА Новости.
В отговор на това дали Педерсен ще рапортува пред Съвета през август, Вронечка сподели: „ Бихме желали това, само че всичко зависи от персоналното му решение “. През юли от кабинета на Педерсен обявиха, че той ще би трябвало да ограничи работата си и да заобикаля пътувания в близко бъдеще поради пострадване на очите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР