Съветът за електронни медии (СЕМ) отказва да се заеме с

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) отказва да се заеме с
Коментари Харесай

За СЕП участието на Ванко 1 във Вип Брадър не е проблем, а само провокация

Съветът за електронни медии (СЕМ) отхвърля да се заеме с проблема с присъединяване на Иван Главчев, прочут като Ванко 1, във " ВИП Брадър ". Това се схваща от отговор на регулатора, възложен на " Дневник ".

Бившият рап артист беше наказан през 2003 година за сводничество, трафик на дами и нелегално владеене на оръжие, само че стана постоянен участник в риалити предаването. Участието му докара до сигнали в Съвет за електронни медии, а от клуб " Не Си Сам(а) " разгласиха в уеб страницата " Мама Нинджа " отворено писмо до " Нова броудкастинг груп " и Съвет за електронни медии.

В изказване пред " Гардиън " шведският притежател на " Нова телевизия " - Modern Times Group (MTG), заяви, че малкия екран ще промени процеса на избор на участници в предаването поради скандалното присъединяване на Ванко 1.

Отговорът на медийния регулатор гласи: " Този ефирен формат е психически и обществен опит по своята същина и в този смисъл в него е заложен и детайл на провокация към фена. Екипът е събрал разнообразни представители от българското общество, в това число някогашни пандизчии ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР