Съветът за електронни медии (СЕМ) глоби Българската национална телевизия (БНТ)

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) глоби Българската национална телевизия (БНТ)
Коментари Харесай

СЕМ глоби с 3000 лв. Емил Кошлуков заради проф. Минеков

Съветът за електронни медии (СЕМ) санкции Българската национална телевизия (БНТ) за това, че не е предпоставила право на отговор на служебния министър на културата проф. Велислав Минеков.

Новината заяви самият Минеков на конференция преди седмица. Решението е записано и в обществените протоколи от съвещанията на медийния регулатор.

Минеков сподели, че санкцията е 20 000 лв., които той счита " да спести " на данъкоплатците, като се възползва от правото си на отговор. Според протокола на Съвет за електронни медии санкцията е в минималния очакван от закона размер - 3000 лв..

Министърът на културата влезе в неприсъствен спор с генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, откакто Минеков изрази обществено възмущението си от спирането на постоянната стратегия на националната малкия екран поради брифинг на ГЕРБ. Двамата си размениха рецензии и обвинявания, поради които Минеков изиска право на отговор в предаването на БНТ1 " Още от деня ".

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР