Съветът за електронни медии се оказа доста строг към амбициозната

...
Съветът за електронни медии се оказа доста строг към амбициозната
Коментари Харесай

СЕМ цензурира прелестите на Лорена, секна славата й с Галин

Съветът за електронни медии се оказа много непоколебим към амбициозната пайнерка Лорена, разбра HotArena.

Протежето на Галена избухна в дует с Галин в края на предишния месец. Парчето " Нощта гърми " бе признато повече от положително от почитателите и единствено за 24 часа събра към половин милион гледания, Но тъкмо толкоз бе належащо и на Съвет за електронни медии да се самосезира и да смъкна видеото и интернет и музикалния канал " Планета ". Доводът, който посочи самостоятелният орган е, че на певицата й се виждат зърната в някои фрагменти.

Разбира се, екипът, работил по клипа, незабавно се задейства и оправи фала. Провокативните фрагменти към този момент не са част от него и то бе още веднъж качен в интернет. Но свалянето му несъмнено секна инерцията, която набра дуета на Галин и Лорена незабавно след промотирането си. Както се споделя, да й е за урок на младата вяра на поп-фолка!

Само преди година никой не бе чувал за нея, а в този момент даже Съвет за електронни медии й обръщат внимание. Дружката й Галена я срещна с продуцента Оцко и взе, че се оказа откривателка на идната чалга певачка. Любопитното в тази ситуация е, че нецензирураното видео продулжава да се върти по канал на продуцента, за който очевидно един зърна не са подобен проблем, написа " ШОУ ".

Други, по-опитни колежки на Лорена, също са имали преден конфликт с медийния регулатор. Яница бе санкционирана с цели 10 бона за искрено вулгарните фрагменти в клипа към песента й " Върнах ти го ". А преди време Десислава също си отнесе солидна санкция за видеото към " Започваме на чисто " поради много хард асоциаиции и заигравки, непривични за нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР