Съветът за електронни медии осъжда остро бруталното погазване на хуманността

...
Съветът за електронни медии осъжда остро бруталното погазване на хуманността
Коментари Харесай

СЕМ за клипа с Чеченеца: Осъждаме бруталното погазване на хуманността

Съветът за електронни медии осъжда остро бруталното тъпчене на хуманността и откритата проява на безсърдечие към хора със специфични потребности. Това се споделя в позиция на Съвет за електронни медии по отношение на клипа в мол Пловдив с Чеченеца и Емили Тротинетката .

За Съвет за електронни медии е смущаващо безкритичното и необятно разпространяване на клип, унижаващ човешкото достолепие и безцеремонното тъпчене на положителните нрави.

Съвет за електронни медии моли към доставчиците на медийни услуги да не се трансформират в платформа за дискриминационни практики, както и за разпространение на лица, преследващи скандална популярност.

Регулаторът рапортува оповестеното от потребителите наличие на съответните платформи за шерване на видеоклипове YouTube, Фейсбук, TikTok, а към доставчиците на медийни услуги, вписани в Публичния указател на Съвет за електронни медии, популяризирали клипа в нарушаване на Закона за радиото и малкия екран, ще бъдат подхванати съответните административнонаказателни дейности.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР