Съветът за електронни медии е наложил наказателно постановление на генералния

...
Съветът за електронни медии е наложил наказателно постановление на генералния
Коментари Харесай

СЕМ глоби Емил Кошлуков, не осигурил право на отговор на Велислав Минеков

Съветът за електронни медии е наложил наказателно разпореждане на генералния шеф на Българска национална телевизия за това, че не е спазил Закона за радиото и малкия екран при обезпечаване на право на отговор на министъра на културата Велислав Минеков. Това демонстрира стенограма от съвещание на Съвет за електронни медии, представена от.

Глобата за Кошлуков е избрана в минималния размер, очакван от закона - 3000 лева От Българска национална телевизия към този момент не са съобщили дали считат да апелират глобата. Минеков сезира Съвет за електронни медии през юни, че Българска национална телевизия му е попречила да упражни правото си на отговор на обидни квалификации по негов адрес от страна на генералния шеф на малкия екран Емил Кошлуков.
 Минеков: Българска национална телевизия национална телевизия ли е или на генералния шеф? (ВИДЕО) Минеков: Българска национална телевизия национална телевизия ли е или на генералния шеф? (ВИДЕО)
Дали Българска национална телевизия е национална телевизия или телевизия на генералния шеф? Този въпрос зададе служебният министър на културата проф. Велисла...

Конфликтът сред двамата избухна, откакто министърът на културата публично попита Съвет за електронни медии въз основа на какви правила и законови правила се вършат спиранията на новините и настоящите излъчвания в Българска национална телевизия. Поводът бе дълъг репортаж в новините на публичната телевизия от конференция на ГЕРБ с присъединяване на Бойко Борисов.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР