Съветът по банкови стандарти във Великобритания препоръчва банковите служители да

...
Съветът по банкови стандарти във Великобритания препоръчва банковите служители да
Коментари Харесай

Съветват банковите служители да спят

Съветът по банкови стандарти във Англия предлага банковите чиновници да се наспиват добре нощем, с цел да се усъвършенства професионалното им държание, заяви Ройтерс.

Браншът изиска от Народното събрание да сътвори Съвета по банков стандарт през 2016 година, с цел да се подобрят стандартите за държание след финансовата рецесия и последвалите кавги с манипулиране на лихви. В четвъртия си годишен отчет службата отбелязва, че напъните за възстановяване на културата и повишение на стандартите на държание в банките са се трансформирали прекомерно малко през 2019-а след внезапните усъвършенствания през 2017 година На фона на напъните на голям брой финансови компании резултатите са " изненада и отчаяние ", се показва в отчета. Четвърт от интервюираните чиновници в тези институции споделят, че работата във компанията се отразява зле на здравето и благосъстоянието им.

40 на 100 от запитаните споделят, че спят по 6 или по-малко часа нощем. А съвсем 30 на 100 споделят, че се усещат изморени на работа всеки или съвсем всеки ден.

Докладът предлага банките да извърнат внимание на тематиката с наспиването на чиновниците, като акцентира, че достатъчният сън е значим " освен за физическото и психическото здраве, само че и за способността за професионална и етична преценка ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР