Съветът на федерацията – горната камара на руския парламент, единодушно

...
Съветът на федерацията – горната камара на руския парламент, единодушно
Коментари Харесай

Горната камара на руския парламент единодушно гласува забрана на пропагандата, свързана с ЛГБТ

Съветът на федерацията – горната камара на съветския парламент, единомислещо утвърди през днешния ден законопроект, който уголемява рестриктивните мерки против действия, обсъждани като агитация, обвързвана с гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални (ЛГБТ), съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Новото законодателство не разрешава пропагандата на нетрадиционни полови връзки, педофилия и разпространяването на информация за ЛГБТ в средствата за всеобщо осведомление, интернет, реклами, литература и кино. То също по този начин включва възбрана за апели за промяна на пола измежду младежите, отправени в медиите, интернет, книги, аудиовизуални услуги, реклами и кино.

За нарушавания се плануват санкции от 100 000 до 2 милиона рубли (1660 33 000 долара), а когато те са осъществени от чужденци, може да се стигне до изгонването им от Русия. За някои прегрешения задграничните жители могат да бъдат осъдени с 15 дни арест, преди да бъдат експулсирани.

Законопроектът беше утвърден предходната седмица от Държавната дума – долната камара на Народното събрание. Сега следва той да бъде подписан от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

През 2013 година Русия забрани пропагандата на нетрадиционни полови връзки за лица под 18-годишна възраст. С новото законодателство възбраната се уголемява, обхващайки и пълнолетните хора.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР