Съветът на Европа избра пътя на мегафонната дипломация в отношенията

...
Съветът на Европа избра пътя на мегафонната дипломация в отношенията
Коментари Харесай

Захарова: Съветът на Европа е тръгнал по пътя на мегафонната дипломация в отношенията си с Руската федерация

Съветът на Европа избра пътя на " мегафонната дипломация " в връзките си с Русия. Това се споделя в публикувано във вторник изказване на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова по отношение на писмо от генералния секретар на Съвета на Европа Мария Пейчинович-Бурич до съветския външен министър Сергей Лавров, оповестяват съветски медии.

„ Руското външно министерство получава запитвания от съветските медии с молба да разясняват писмото на генералния секретар на Съвета на Европа Мария Пейчинович-Бурич, адресирано до Сергей Лавров по отношение на осъществяването от нашата страна на решенията на Европейския съд по правата на индивида. За страдание, Съветът на Европа пое по пътя на мегафонната дипломацията " в връзката с нас. В Страсбург побързаха да разгласят и разгласяват това писмо, на практика, по едно и също време с предаването му на съветски публични лица “, добави още Захарова.

Според нея Съветът на Европа, с цел да угоди на русофобското болшинство, самичък унищожи общото филантропично и правно пространство на континента: „ В същото време остава фактът, че тази организация със личните си ръце, в името на русофобското болшинство, унищожи общото филантропично и правно пространство на континента, правейки невероятно Русия да продължи да остава в Съвета на Европа и вземат участие в главните конвенции на съдебна експертиза на Русия. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР