Съветът на ЕС съобщи, че е решил да удължи с

...
Съветът на ЕС съобщи, че е решил да удължи с
Коментари Харесай

ЕС удължи с една година санкциите срещу Пхенян

Съветът на Европейски Съюз заяви, че е решил да удължи с една година периода на деяние на въведените против Северна Корея наказания. Решението е обвързвано със независимите наказания на Европейски Съюз против Пхенян.

Удължават се възбраната за пътешестване и запорът на имущество за 57 жители и девет организации от Северна Корея поради това, че способстват за стратегиите на Пхенян за произвеждане на нуклеарно оръжие, балистични ракети или други оръжия за всеобщо заличаване, или тъй като заобикалят глобите. Европейски Съюз отбелязва, че наложените европейски наказания на Северна Корея са най-строгите, налагани по отношение на дадена страна.

Европейски Съюз прикани страните членки да преразгледат своите 5G политики

Отчита се, че рестриктивните мерки се постановат поради нарушаванията на резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Европейски Съюз е приложил всички съответни резолюции на международната роганизация. Организация на обединените нации е наложила наказания на 80 севернокорейски жители и 75 организации, прецизира Съветът на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР