Съветът на ЕС съобщи, че добавя девет имена в списъка

...
Съветът на ЕС съобщи, че добавя девет имена в списъка
Коментари Харесай

Съветът на ЕС разшири списъка със санкциите за Украйна

Съветът на Европейски Съюз заяви, че прибавя девет имена в листата на подлежащите на ограничаващи ограничения поради дейности, подкопаващи или застрашаващи териториалната целокупност, суверенитета и независимостта на Украйна. Новите имена се прибавят към листата поради присъединяване в " изборите " в така наречен Донецка национална република и Луганска национална република.


Според Европейски Съюз така наречен избори са противозаконни и не се признават. В изказване Европейски Съюз осъди тези " избори ", защото са в нарушаване на интернационалното право, не са съобразени със споразуменията от Минск и нарушават суверенитета и законите на Украйна.

Наказателните ограничения се показват в възбрана за пътешестване до Европейски Съюз и запор на имущество в Общността. С днешното решение описът към този момент съдържа имена на 164 души и на 44 организации.
 В Украйна анулираха локални избори в 10 области поради военното състояние В Украйна анулираха локални избори в 10 области поради военното състояние
Украйна анулира локални избори в 10 области поради въведеното военно състояние. Решението е на Централната изборна комисия. Вотът бе плануван за 23...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР