Съветът на ЕС съобщи, че днес е приел нов режим

...
Съветът на ЕС съобщи, че днес е приел нов режим
Коментари Харесай

Съветът на ЕС прие нови санкции срещу използването на химическо оръжие

Съветът на Европейски Съюз заяви, че през днешния ден е приел нов режим на ограничаващи ограничения против потреблението и разпространяването на химическо оръжие, се споделя в негово изказване.


Европейски Съюз към този момент ще може да постанова наказания на хора и организации, които вземат участие в създаването и потреблението на химическо оръжие на всички места по света, без значение от тяхната народност и местонахождение.

Ограничителните ограничения ще засягат тези, които дават отговор директно за създаването и потреблението на химическо оръжие, както и за предоставящите финансова, техническа или материална поддръжка.

Ограниченията се показват в възбрана за пътешестване до страни от Европейски Съюз и запор на имущество. На жители и организации от Европейски Съюз е неразрешено да дават средства на посочените в листата за наказания.

Това решение е следващо изпитание на Европейски Съюз за битка с разпространяването и потреблението на химическо оръжие, което съставлява сериозна опасност за интернационалната сигурност. То е в поддръжка на международната възбрана на химическото оръжие, на фона на увеличаващия се брой химически набези по света, се показва в известието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР