Съветът на ЕС прие днес допълнителни санкции срещу Северна Корея

...
Съветът на ЕС прие днес допълнителни санкции срещу Северна Корея
Коментари Харесай

Сурови санкции: Забрана за жителите на Северна Корея да работят в страните от ЕС

Съветът на Европейски Съюз одобри през днешния ден спомагателни наказания против Северна Корея съгласно секторните наказания, наложени от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации на 5 август. Това се случи в отговор на продължаващата активност по създаването на нуклеарно оръжие и балистични ракети при очевидно неуважение на предходните резолюции против Пхенян.

Какво замислят международните сили след севернокорейското нуклеарно тестване?

Новите ограничения са ориентирани против главния експорт на КНДР, като постановат цялостна възбрана върху целия експорт на въглища, желязо и желязна руда, морски блага, олово и оловна руда. Допълнителни наказания са ориентирани против осъществяваната от КНДР контрабанда на оръжие, против смесените й предприятия с задгранични сдружения, банките и способността на страната да получава доходи и да получава достъп до интернационалната финансова система.

Скоро: Северна Корея ще може да нападне Съединени американски щати и Европа

В допълнение страните от Европейски Съюз няма да разрешават на севернокорейски жители да работят на тяхна територия, защото се допуска, че те получават доходи, които се употребяват в поддръжка на противозаконните нуклеарни и балистични стратегии на КНДР.

Напрежението сред Съединени американски щати и Северна Корея разтревожи Европа

Държавите от Европейски Съюз ще забранят отварянето на нови взаимни предприятия , както и разширението на съществуващите взаимни предприятия с спомагателни вложения с организации и жители от КНДР. На 10 август Съветът на Европейски Съюз приложи спомагателните вписвания, въведени с резолюцията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, като добави деветима жители и четири организации, които поддържат тези противозаконни стратегии, към описите на подлежащите на заледяване на имущество и ограничавания за пътешестване.

Какви са възможностите за война сред Северна Корея и Съединени американски щати

Общо подлежащите на ограничаващи ограничения против КНДР са 62 жители и 50 организации, както са посочени от Организация на обединените нации. Европейски Съюз дефинира независимо 41 жители и шест организации, включени в листата. По тематиката Ето какво може армията на Северна Корея (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР