Съветът на директорите в „Многопрофилна болница за активно лечение- Христо

...
Съветът на директорите в „Многопрофилна болница за активно лечение- Христо
Коментари Харесай

Съветът на директорите на врачанската болница се събира на извънредно заседание

Съветът на шефовете в „ Многопрофилна болница за интензивно лечение- Христо Ботев” АД привиква изключително Общо заседание на акционерите на 24 януари. От оповестения дневен ред ства ясно, че следва да се вземе решение за продажба на лични недвижими парцели. Очаква се да бъде утвърдена продажбата на две здания - едната е на един етаж с предопределение за здравно заведение и застроена повърхност 562 кв.м., както и втора постройка, която е със същия статут, със застроена повърхност 467 кв.м.
Двете здания сега не се употребяват, като преди този момент там се обитаваше ТЕЛК. Постройките ще бъдат продадени на общината, която има концепция да ги преустрои.
Средствата, получени от продажбата, е планувано да бъдат употребявани за вложения, директно свързани с предмета на активност на сдружението. При липса на кворум изключителното Общо заседание на акционерите на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване - Христо Ботев” АД ще се организира на 09.02.2018г. от 13:00. часа в седалището и адреса на ръководство на сдружението при същия дневен ред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР