Съветът на директорите на компанията за добив и търговия с

...
Съветът на директорите на компанията за добив и търговия с
Коментари Харесай

Алуминиевият флагман на Русия ще решава дали да се пререгистрира в руска офшорна зона

Съветът на шефовете на компанията за рандеман и търговия с алуминий " Русал " разисква опцията за пререгистрация от Ню Джърси в Руската федерация, съобщи БГНЕС.
В прессъобщение на компанията се твърди, че смяната на юрисдикцията ще разреши на " Русал " да се възползва от " преимуществата, които новото законодателство в Руската федерация предлага на интернационалните компании ". Въпросът за пререгистрацията ще бъде показан за разискване на акционерите.
" Русал ", вторият максимален производител на алуминий в света, попадна под американски наказания на 6 април 2018 година, дружно с редица други компании, благосъстоятелност на съветския милиардер Олег Дерипаска, считан за доближен до Владимир Путин. Това принуди Дерипаска да се отдръпна от ръководството на компанията.
Припомняме, че през есента на тази година (септември-октомври) в Руската федерация ще стартират да действат така наречен специфични административни региони (САР), на които Москва гледа като на опция за офшорните зони в чужбина. В " съветските офшорки " ще бъде основан специфичен данъчен и административен режим, допускащ на фирмите да се пререгистрират под съветска пълномощия в къси периоди с минимални разноски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР